WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Sayaç eklentisi bilgisi

(12 posts)
  • 1 yıl önce miharbi tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmemiş

1. Öncelikle belki daha önce tartışılmış ama son zamanlarda en iyi sayaç eklentisi sizce hangisi? (drmy'nin eklentisi çalışmıyor ben de.Bunun haricinde yani)

2.soru ise Counterize II eklentisinin türkçesi var mı? Varsa nasıl edinebilirim.

Teşekkürler cevaplarınız için...

Tarih: 1 yıl #
  2. Counterize II 'yi de beğenmedim.Günlük olarak bazı istediklerimi vermiyor. Var mı tavsiye edecek güzel bir sayaç için?

3. http://www.duechiacchiere.it/wp-slimstat/ excelde tutuyor çokda iyi bunun yanında google analistik öneririm...

sayfa sayac eklentisinin benzerini malesef duymadım..

eğere eklentileri karıştırmadıysam birinci dediğim sizin ikinci sorunuzu uyar :) firestat da iyi ama çok kasıntı.. kendi tasması yapmış ama kullanımı zor en iyisi bu sanırım

4. ozge
    Üye

Kurdum Slimstatı.Umarım daha iyidir.İşimi görür.Bunun türkçesi var mı?

Bu arada cevapsız bırakmadığın için sağol eylultoprakkkk :))

Tarih: 12 ay #
  5. yok türkçesi ama ben elimdeki eklentileri fırsat buldukça türkçeye çevirmeye çalışıyorum.. kıt ingilizcem ile :) bi makale gibi bir şey yapmaya çalışacağım o zaman yayınlarım.. bende yok türkçesi ama olursa da vermem :) şaka tabi ki.. yokdur ama aslında özge ihtiyaçda yok biliyor musun yeterince basit.

6. az önce yazdığım bölümde pagenavi eklentisindeki kodu sormustum yine aynı sorunu dmry nin sayfa sayaç numarası eklentisindede yaşıyorum..
    eklentiyi indirdim kurdum..
    fakat kodu yazamadığım için eklentiyi etkinleştirmeme rağmen çalışmıyor eklenti.

hangi kodu hangi klasordeki hangi dosyada nereye ekleyeceğim arkadaslar..

simdiden teşekkürler..

7. nerde görünmesini istiyorsanız oraya koyabilirsiniz. örnek olarak yazının içinde yorumların üstünde gözükmesini istiyorsanız.. commend.php içinde olması lazım..

8. peki koymam gereken kod nedir eylultoprak? dmrynin blogunda cok karışık dolu kod var..

9. <span class=\\"sayfas\\">Toplam <?php the_post_total_count(); ?> defa okunmuÅŸ</span>

<span class=\\"sayfas\\">Şuan <?php the_post_online_readers(); ?> kişi okuyor</span>

<span class=\\"sayfas\\">En fazla <?php the_post_max_online_readers(); ?> kişi aynı anda okumuş</span>

<span class=\\"sayfas\\">Bugün <?php the_post_daily_count(); ?> defa okunmuş</span>

<span class=\\"sayfas\\">En son <?php the_post_count_lastdate(); ?> tarihinde okunmuÅŸ</span>

<!-- end META -->

bu şekil ama css'de kullanman lazım temana bakıp denemeden lazım ben bunu yerleştirene kadar 100 kadar deneme yaptım sende denesen iyi olur.

bu sayfas yazanlar css'deki kodlar onları dikkate alma

10. tmm deneyecegim cok sagol

11. 100 kadar denemesemde 50-60 kere denedim olmadi eylultoprak :(

12. yapabileceğim herhangi birşey yok.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.