WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Bir kategoriden diğerine toplu aktarımı nasıl yaparız ?

(7 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce Serkan tarafından başlatıldı
  • Hasan tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. Bir kategori içerisindeki yazıları topluca diğer bir kategoriye aktarmanın en kolay yolu nedir ? Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz, teşekkürler...

Tarih: 1 yıl #
  2. 2 gün geçti, ancak bana bu konuda kimse yardım etmeyecek mi ?

3. şimdi yöneticelerden biri gelip aynen söyle diyecek sana
    bilen olsa zaten cevaplar bekleyiniz :)

benimde gıccık sorularıma yanıt veren olmuyor..
    araştırıyorum ve kendim buluyorum ;)
    sorunun cevabı ise şudur sanırım böyle bir şey yokdur..

eklenti olarak aramayı deneye bilirsin.

4. Ben de olabilir yada olamaz noktasında da olsa bir yanıt almayı ümit ediyorum, neyse bekleyelim, bir bilen varsa yardımını esirgemeyecektir umarım.

Saygılar...

5. Serkan, destek sorusu soruyorsanız konunuzu çözülmemiş olarak işaretleyin ve forum kurallarını okuyun.

http://climbtothestars.org/archives/2004/07/13/batch-categories-09/
    Bu eklenti belki işinizi görür.

6. Uyarın ve yardımların için teşekkür ederim Hasan bey.
    Sizin verdiğiniz değilse bile aynı isimden (batch-categories) yola çıkarak başka bir eklenti buldum, tam istediğim gibi bir işlevi var. Eklentiyi kurup istediğim işlemleri sorunsuzca yaptım. Ancak bu arada bu işlemi yaparken;

Ne gariptir ki aslında eklenti olmadan da bu işlemin nispeten yapılabilirliğini (nihayet) anladım. Yazıları aktarmak istediğim kategoriyi varsayılan olarak belirleyip, (eski) kategoriyi silmek istediğimde, sistem bu kategorideki bütün yazıları otomatik olarak varsayılan kategoriye atıyor. Dolayısıyla varsayılan kategori özelliğini kullanarak istediğim kategorideki yazıları tek hamlede, başka bir kategoriye aktarma şansım ortaya çıkıyor. Çünkü wordpress'teki kuralda kategoriyi silmek, yazıları silmek anlamına gelmiyor.Olumsuz tarafları varmıdır şu an için geniş ölçüde düşünmedim ama, işe yarar bir yöntem gibi düşünüyorum.

Bunun dışında; Kullandığım eklentininde işlevi gayet güzel.İhtiyaç duyabilecek arkadaşlar için aşağıda adresini veriyorum.

http://robm.me.uk/projects/plugins/wordpress/batch-categories

Saygılar...

7. Evet dediğiniz gibi de yapabilirsiniz, ya da kategori ismini değiştirebilirsiniz; bir sorun olmaz.

Verdiğiniz adresteki eklenti de güzel. :)

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.