WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Yüklenen dosya buraya taşınamadı hatası alıyorum

(19 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce Eren tarafından başlatıldı
  • pat00 tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. Eren
    Üye

Yüklenen dosya buraya taşınamadı: diye bir hata alıyorum. Bu hatayı yazılara resim dosyası yükledikden sonra alıyorum. Yüklediğim hiçbir dosya türü yazının altında gösterilemiyor.

chmod ile alaka lı olabilir mi?

Teşekkürler.

1 yıl önce #
  2. chmod ile alaka lı olabilir mi?

Evet, olabilir. Uploads dizininin erişim haklarını 755 yapmayı deneyin. Bu da olmazsa "Options > Miscellaneous Options" ile ulaşacağınız ekrandan yolun doğru girilmiş olup olmadığını kontrol edin.

1 yıl önce #
  3. Eren
    Üye

Miscellaneous Options

Türkçesi çeşitli ayarlar. Çeşitli diye bir kısım var yola baktım doğru. Zaten düzeldi kendi kendine. Ne oldu , neden bozuldu , neden düzeldi anlamadım.

Teşekkürler.

1 yıl önce #
  4. Uploads dizininin erişim haklarını 755 yapmayı deneyin
    bu nerede ?

1 yıl önce #
  5. FTP istemciniz ile erişim haklarını düzenleyebilirsiniz. Örneğin benim kulandığım FlashFXP'de şu şekilde;

Siteye giriş yaptıktan sonra erişim haklarını değiştirmek istediğiniz dizinin (veya dosyanın) üzerine sağ tıklayın, sonra menüden "Attributes (CHMOD)" şeçeneğine tıklayın (aynı işlemi CTRL+O kısayolu ile de yapabilirsiniz).

FlashFXP ve CHMOD

Açılan pencereden (bkz. üstteki ekran görüntüsü) "Permissions" bölümüne 755 girin ve "OK"e tıklayın. Uploads dizini için "Apply changes to all subfolders and files" seçeneğini de işaretlemeniz yerinde olacaktır.

1 yıl önce #
  6. durup duruken düzeldigine bende şahidim.ayararı değiştirin kaydedin sonra tekrar eski haline getirin tekrar kaydedin ilginç ama oluyor.

1 yıl önce #
  7. Hocam.. tüm klasörlerin chmodlarını 755 yaptığım halde aynı hatayı alıyorum.
    çıldırıcam vallahi.
    denemediğim combinasyon kalmadı.
    lütfen biri yardımcı olsun, neden halen bu hatayı veriyor olabilir?

1 yıl önce #
  8. cevap yazan yok mu bu konuya hocam.
    siteye 1 haftadır resim giremiyorum.
    lütfen birisi fikir versin.

1 yıl önce #
  9. talhacelik
    Üye

Herhangi bir yazıma resim yüklemek istiyorum ve alttaki uyarıyı alıyorum. Forumunuza baktım. Söylediğiniz gibi Tercihlerden - Çeşitli Kısmına girip "wp-content/uploads" olarak yazdım. FTP de aynı yere uploads klasörünü oluşturdum. sonra uploads klasörünü sağ tuş izinlerden 755 yaptım. Yine de aynı hatayı veriyor. Ne yapmalıyım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Yüklenen dosya buraya taşınamadı: /home/hutbeler/public_html/wordpress/wp-content/uploads.
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hutbeler/public_html/wordpress/wp-admin/admin-functions.php:1887) in /home/hutbeler/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 1221

1 yıl önce #
  10. http://www.arnebrachhold.de/projects/wordpress-plugins/imageshack-uploader

resim yüklemek için bu eklenti tam size göre :)

1 yıl önce #
  11. evrenturk
    Üye

bende aynı hatayı aldım hata şekli

Yüklenen dosya buraya taşınamadı: /srv/www/htdocs/web27/html/wp-content.
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/www/htdocs/web27/html/wp-admin/admin-functions.php:1986) in /srv/www/htdocs/web27/html/wp-includes/functions.php on line 1346

sanırım database ile ilgili bir sıkıntı bu araştırıyorum ama henüz çözmüş değilim ftpden yanlış bir dosya silme durumunda oluşan bir hata yada blogu ftpden sildikten sonra atık dosyalar bırakıyor sunucunun izin vermediği ve onlarıda izin olmadığından dolayı ftpden silemiyorsun çözüm olarak aslında ftpyi yeniden kurmak onuda yapan hosting firması.

1 yıl önce #
  12. evrenturk
    Üye

evet sonunda yaptım düzeldi

ftpdeki wp klasörlerinin mod ayarlarını 777 yapıyorsunuz sorun ortadan kalkıyor denedim bende düzeldi eğer yaparsanız olmaz ise farklı bir problemle karşı karşıyasınız.

Kolay gelsin

1 yıl önce #
  13. Bende de Ayni sorun oldu,

Anlatilan sekilde yaptim, wp klasor ve dosyalari isaretleyip hepsini 777 yaptim.

ancak bu sefer Resimi yukle dedigimde yukle cubuklari kayboluyor ve yerini beyaz bir alan aliyor...

11 ay önce #
  14. Bu duzenlemeleri yaparken site tamamen ulasilamiyor oldu.

Admin sayfasina gecerken:
    You don't have permission to access /wp-admin on this server
    diye bir mesajla karsilasdim. ne yapmam gerekiyor simdi?

Tamam sorunu hallettim, 777ye geri geldim ancak simdi yazi yazinda gorsel cubuklari kayip.

Ne gibi sorun var simdi?

11 ay önce #
  15. "wp/wp-content" in içine uploads diye bir klasör açın ve "uploads" klasörünün yetkilerini 777 yapın
    ve ayarlardan dosya yükleme yerinide "wp/wp-content/uploads" diye değiştirirseniz sorunu ortadan kalkar ;)

3 ay önce #
  16. bay_bars
    Üye

Wordpress 2,6 kullanıyorum aynı sorun bendede yaşandı serioussamet arkadaşımızın mesjını aynen uyguladım sorun çözüldü

2 ay önce #
  17. Başlıkta belirtilen sorunla bende karşılaşıyordum yani 2.6'ya geçtikten sonra. CHMOD ayarları da 755 idi üstelik. Bende de kendi kendine düzeldi durum hiçbir değişiklik yapmadan. Şimdi resim düzenleyicisinin resimleri yazıya göre hizalama olayında sorunlar var o da kendi kendine düzelecek mi bakalım :)

2 ay önce #
  18. aynı sorun bende de vardı (VERSİON 2.5.1). wp-content klasörünü sağ tıklayıp yetkileri 777 yaptım, sorun düzeldi.

2 ay önce #
  19. pat00
    Üye

Bende alıyorum ve kesinlikle chmod ile ilgili değil.uploadsa upload edebiliyorum ama ben aylık ve yıllık istiyorum yolu kendşm yazdım olmadı. alt klasörlerde 755, 777 de denedim. Olmadı. Başka çözümü var mı?

1 hafta önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.