Açıkcası çok fazla php bilgim yok .Ama yine de yol gösterilrise bir şey yapabilrim.Benim amacım bir eklenti kodlamak wordpress için bu eklentinin özelliğide belli günlerde veya saatlerde belirtilen url lerin Download link lerinin çalışıp çalışmadığını kontrol eden bir eklenti yapabilmek malumunuz sitelere koyduğumuz linkler bazen hemen ertesi gün olü hale geliyor siz kontrol etmedikçe kimse çıkıp söylemiyor.Ben nasıl kod içerisinde url nin kontrol edilip çalışp çalışmadığını sorgulayabilrim.Ping komutu ile sanırım bu iş olmaz.veya wordpress için böyle bi eklenti varmıdır teşekürler cevaplarınız için
WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular
Fikirlerinizi bekliyorum
(12 posts)-
Tarih: 1 yıl #
-
böyle bir şey duymadım.. ama şöyle bir şey düşününce olabilir böyle bir şey ama çok mantıksız bir defa kendi kendine çalışan bi eklenti ve bu kadar ağır bir iş yapacaksa.. host sahibi dövmesin seni.. bu resmen bot yada yeni adı ile örümcek.
Tarih: 1 yıl # -
Kendi kendine çalışmasın ozaman biz istediğimiz zaman Downlod url linklerini kontrol etsin diyelim .Bunu şundan diyorum bu konuda gercekten cok muzdaripim verdiğimiz free code linkleri veya başka download lar her an silinebiliyor.sitenizde belli bir noktaya gelmişse bunları srürekli kontrol edemiyorsunuz.Gelen kullanıcıda bu url nin hatalı olduğunu size bildirmek yerine farklı bir sitede şansını deniyor bu kullanıcıları kacırmak istemiyorum açıkcası
ya şimdi aklıma geldi aslında güzel bir soru yapılabilir.. google analistikde böyle bir özellik vardı sanırım hatalı url hakkında.. bir bu yöne doğru araştırma yap istersen.. hatırlıyorum ama hayal mayal...
bulursan bizede.. yaz ama ben fırsat bulursam araştırırım..
Bir yerlerden bulduk bir şeyler tam istedeiğim gibi değil ama wp eklenti halin getirmeye çalışacam olursa ilk burda
bulduklarının adresini verir misin?
http://www.tutorialcode.com/link-verifier-check-if-a-url-is-valid-or-not/03/09/
bunu bulduk 404 hatsından yola cıkıyor.Ama tam istediğim gibi değil geliştirmek lazım buradki @fsockopen komutunu revize etmek gerekir diye düşünüyorum.aslında rapid share in rapidshare link diye bir scripti var bilyorsundur.Onun bir türlü kaynak kodlarını bulamadım bulsam çok işime yarayacakTarih: 1 yıl # -
Google Analizi bunu yapmıyormu? Sitende çalışmayan linkleri sana belirtiyor yada başka bir analiz sitesi...
Tarih: 1 yıl #
-
Tam istedeğim script değil ama yol göstermesi açısından çok yaralı oldu teşekkürler
Merhaba;
Postlardaki linklerin kontrolünü yapan bir eklenti yayımlandı.
İsteyen burdan ulaşabilir. Kontrolü 404 hatasına göre yaptığını sanıyorum..İncelemek isteyen burdan. Bende dört resim yüklemesi başarısız oldu.
Tarih: 3 ay # -
eylultoprak harikasın ;) ama tebrik ederim 10 ay önce açılan bir konuyu aklında tuttuğun için
Tarih: 3 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil