WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

sub domainden başka ana domaine geçiş

(6 posts)
  • 1 yıl önce amarat tarafından başlatıldı
  • Hasan tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. arkadaşlar ben muhasebe.entelektuel.com a şimdi bir site kursam localhosttaki denemelerimin gerçekten çalışıp çalışmadığını denemek için daha sonra bunu muhaseberehberi com a yüklesem herhangi bir sorun olur mu ? ya da hangi bölümlerde olur? bu etiketleme sistemi kurmayı düşünüyorum siteme bunda bir sorun olur mu ?

muhasebe.entelektuel.co => muhaseberehberi.com olacak.

bir de xxx.blogspot.com adresindeki bir siteyi xxx.entelektuel.com yapabilir miyiz ?
    yani blogspottaki adresi yazınca xxx .entelektuel.coma yonlenecek.
    teşekkürler

Tarih: 1 yıl #
  2. muhasebe.entelektuel.com veritabanındaki bütün muhasebe.entelektuel.co linklerini muhaseberehberi.com olarak değiştir.

blogspotta yönlendirme yaparlar mı bilmiyorum siteden rica et ..

3. park, resimli olarak anlatırmısın. Tek tek postları açıp adını altdomanin.entellektüel.com mu yapacağız.
    - Ayrıca blogspot sitesine rica etsek amaca yapar mı? Ben bir kere denedim terslediler beni.

amarat, tam olara sadece şu isimden mi yönlendirmek istiyorsun yoksa içeriği olan sitenin tüm linklerinin istediğin adrese mi yönlendirilmesini istiyorsun?

xxx.entelektuel.com adresini, xxx.blogspot.com'a yönlendirebilirsinde tam tersi bir durumun söz konusu olacağını sanmıyorum. Araştırmak lazım

4. Bence yazı/yorumları taşımak için en iyi yol, WordPress içe/dışa aktarım (import/export) özelliğini kullanmak.

Blogger'da yönlendirme yapmak için bir yol vardı, iletişime geçmeden. :)

5. http://help.blogger.com/bin/answer.py?answer=41438
    Bu adresten bilgi alabilirsin amarat.

* Hasan, ben türkçe olarak iletişime geçmiştim belki ondandır. :))

* altalan isminden başka bir domain adına geçişi:
    http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/1418?replies=9
    yada o alan adını, altalana adına yönlendirirsin.

6. * Hasan, ben türkçe olarak iletişime geçmiştim belki ondandır...

:)

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.