wordpress hakkında acil dökümana ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim
wordpress hakkında acil dökümana ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim
doğru yerdesin. arama tuşunu kullanabilirsin.... :)
Allah Allah Bende Bilmidim haaa
Belgeler bölümünde bulunan Wordpress Rehberi'ne baktın mı?
batusay, bildiğin bir şeyi sormak pek akıllıca olmasa gerek...
yaaaa doğrusun kapasiteler bir olmuyor bundan sonra sana ona göre soru sorarım heytbeeeecom
Alttaki linkten idirebileceğin dosya ile wordpress ile ilgili gereken herşeye ulaşabilirsin. ( Eklentiler ve kurulumları,temalar, kurulum ve türkçeleştirme dosyaları, çeşitli java uygulamalrı ve bilgiler )
http://rs130.rapidshare.com/files/27783986/Volkan_wp_2.1.3.rar
Not 1 ; Bu tip paylaşım konusu açmak yasak ise şimdiden özür dilerim.
Not 2 ; Heytbecom un diğer mesajlarına bakarsan yardım severdir, bugün tersine denk geldin :) ama söylediği de doğru, indireceğin dosyadakileri ben buradan arayarak bir araya getirdim ve buraya sadece bir kez soru sordum, Kolay gelsin umarım işinizee yarar.
Bu tip paylaşım konusu açmak yasak ise şimdiden özür dilerim.
Kimsenin telif haklarını ihlal etmediğiniz ve paylaştığınız içerik diğer kullanıcıları rahatsız etmediği sürece, bizim açımızdan sorun yok. Aksine, katkınız bizi mutlu eder :)
geyik olsun diye buraya mesaj yazıyorum ama durun arada atıfda bulayım lütfen arama kutusunu kullanın :)
burası wordpress-tr.com her türlü bilgi mevcut burda sorun sooruşturun okuyun ve arama butonunu etkin kullanın ayrıntılı bilgi için lütfen www.wordpress.com wordpress-tr.com dmry.net wpdestek.com google.com yardım alabilirsiniz :)
En doğru yerdesin arkadaşım : )
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.