WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

WordPress hakkında geniş bilgiye ve dökümana ihtiyacım var

(10 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce batusay tarafından başlatıldı
  • blooqle tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. batusay
    Engellenmiş

wordpress hakkında acil dökümana ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim

1 yıl önce #
  2. doğru yerdesin. arama tuşunu kullanabilirsin.... :)

1 yıl önce #
  3. batusay
    Engellenmiş

Allah Allah Bende Bilmidim haaa

Yönetici notu: Lütfen forumda Türkçe'yi düzgün kullanmaya ve imla kurallarına dikkat etmeye özen gösterin. Forum kuralları ve kullanımı ile ilgili başlıkları da okumayı ihmal etmeyin. [ali]

1 yıl önce #
  4. Belgeler bölümünde bulunan Wordpress Rehberi'ne baktın mı?

1 yıl önce #
  5. batusay, bildiğin bir şeyi sormak pek akıllıca olmasa gerek...

1 yıl önce #
  6. batusay
    Engellenmiş

yaaaa doğrusun kapasiteler bir olmuyor bundan sonra sana ona göre soru sorarım heytbeeeecom

1 yıl önce #
  7. Alttaki linkten idirebileceğin dosya ile wordpress ile ilgili gereken herşeye ulaşabilirsin. ( Eklentiler ve kurulumları,temalar, kurulum ve türkçeleştirme dosyaları, çeşitli java uygulamalrı ve bilgiler )

http://rs130.rapidshare.com/files/27783986/Volkan_wp_2.1.3.rar

Not 1 ; Bu tip paylaşım konusu açmak yasak ise şimdiden özür dilerim.

Not 2 ; Heytbecom un diğer mesajlarına bakarsan yardım severdir, bugün tersine denk geldin :) ama söylediği de doğru, indireceğin dosyadakileri ben buradan arayarak bir araya getirdim ve buraya sadece bir kez soru sordum, Kolay gelsin umarım işinizee yarar.

1 yıl önce #
  8. Bu tip paylaşım konusu açmak yasak ise şimdiden özür dilerim.

Kimsenin telif haklarını ihlal etmediğiniz ve paylaştığınız içerik diğer kullanıcıları rahatsız etmediği sürece, bizim açımızdan sorun yok. Aksine, katkınız bizi mutlu eder :)

1 yıl önce #
  9. geyik olsun diye buraya mesaj yazıyorum ama durun arada atıfda bulayım lütfen arama kutusunu kullanın :)

burası wordpress-tr.com her türlü bilgi mevcut burda sorun sooruşturun okuyun ve arama butonunu etkin kullanın ayrıntılı bilgi için lütfen www.wordpress.com wordpress-tr.com dmry.net wpdestek.com google.com yardım alabilirsiniz :)

1 yıl önce #
  10. En doğru yerdesin arkadaşım : )

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.