WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

ne yazsam ana sayfada çıkıyor

(7 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce bycin tarafından başlatıldı
  • myhope tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. bycin
    Üye

arkadaşlar mesala 6 tane kategorim var diyelim mesala x kategorisine bir yazı yazıyorum oraya yazdığım konu hem ana sayfada gözüküyor hem kendi kategorisinde ben istiyorumki sadece yazmış olduğum kategoride çıksın ana sayfada değil ana sayfayada sadece istediklerimi yerleştirmek istiyorum bunu nasıl yapıcam birde ana sayfa düzenini nasıl yapıcam mesala mesaj sınırı yokmu 20 tane konu açtım 20 side ana sayfada çıktı sayfa uzaadı max 7 haber alsa ve altta 1-2-3-4-5 şeklinde sayfalar sıralansa onu nasıl yapacağım yeni bulaştım bu blog işine ve çok sevdim
    teşekkürler

Yönetici notu: Lütfen gereksiz etiket kullanımından kaçının. Forum kuralları ve kullanımını okumayı ihmal etmeyin. [ali]

1 yıl önce #
  2. Kategori düzenleme için için sana şu eklentiyi öneririm.. Ana sayfada maksimum yazı için yönetim panelinde Tercihler/Okuma bölümünden ayarlıyabilirsin.

1 yıl önce #
  3. bycin
    Üye

Allah razı olsun sayende yaptım son birşey daha soruyorum başınızı ağrıtmayacağım (emin değilim :P) flash video ve flash oyun ekleyebilirmiyim ? eklersem nasıl eklentisi varmı
    not: hangi linki eklersem ekleyim link beyaz görünüyor temada beyaz olduğundan linkler gözükmüyor birde linki eklediğim zaman www.benimsite.com/www.ekledigimlink.com bu şekilde gösteriyor :S
    sağolun
    http://ryowebsite.com/wp-content/catvis-2.1beta9.zip

1 yıl önce #
  4. Flashlar için buraya bakın. Aradığınız cevaplar forumumuzda var. Linkin beyaz gözükme sebebi temanızın CSSsinden kaynaklanıyordur. Temanızı veya sitenizi görmek lazım. Link eklerken başına http:// koyup eklemeyi deneyin.

1 yıl önce #
  5. bycin
    Üye

hocam teşekkür ederim yardımların için uğraşıp bakıcam artık flash için teşekkür ederim onuda kurucam sağol.

1 yıl önce #
  6. Rica ederim. Wordpress Plugin sitelerine baktım fazla detaylı arıyamadım ama bu eklenti işine yarıyabilir.

1 yıl önce #
  7. Bende aynı sorun var hangi yazı eklesem ana sayfada çıkıyor. :( Yukarıda verilen eklentiyi indirip,kurdum.Category Visiblity.Olmuyor üzgünüz aradığınız kriterlere uygun yazı yok diyor.Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz??

10 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.