WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

blogu tıklayınca aşağıdaki sayfa çıkıyor? blog açılmıyor

(9 posts)
  • 1 yıl önce coolaslan tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

1. coolaslan
    Üye

Error establishing a database connection
    This either means that the username and password information in your wp-config.php file is incorrect or we can't contact the database server at localhost. This could mean your host's database server is down.

Are you sure you have the correct username and password?
    Are you sure that you have typed the correct hostname?
    Are you sure that the database server is running?
    If you're unsure what these terms mean you should probably contact your host. If you still need help you can always visit the WordPress Support Forums.

Yönetici notu: Lütfen sorunlarınızı uygun forum bölümleri altında dile getirmeye özen gösterin, başlığı taşıyorum. Ayrıca profilinizdeki web sayfanızı uygunsuz bulduğum için uzaklaştırıyorum. [ali]

Tarih: 1 yıl #
  2. wp-config.php dosyanızdaki veri tabanı adını, kullanıcı adını ve şifresini kontrol edin. Eğer herşeyin doğru olduğundan eminseniz sunucunuz ile geçici bir problem yaşıyor olabilirsiniz, sunucu sağalayıcınıza danışmayı deneyin.

Tarih: 1 yıl #
  3. slm.arkadaşlar.ben yeniyim.ve bundan hiç bişey anlamıyorum.kurmama biri yardımcı olursa sevinirim.o kadar uğraştım olmadı.aynı hata bendede çıkıo.bişi yapamadım.k.adı fln hata yok.

Yönetici notu: Lütfen ana sayfamızda sabit olarak duran forum kurallarımızı okuyun, Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun. [Hasan]

Tarih: 8 ay #
  4. @mustishow foruma 147 yazıp arama yaptırın 147 wordpress eklentisinin içinde yeni başlayanlar için wordpress dökümanını okuyarak yola başlayın..

5. tşkler.saolun...

6. @mustishow Bütün sitemi sitenize kopyalasaydınız bari daha makbüle geçerdi.

Tarih: 4 ay #
  7. aligon
    Üye

@mustishow, "kar yağdırma" olayını unutmuşsunuz. o da burda.

8. resimleri küçültme olayıda var ama onu vermeyelim...

eylultoprak;
    Bütün sitemi sitenize kopyalasaydınız bari daha makbüle geçerdi.

O da olur.. arkadaşın zamana ihtiyacı var. :(

9. allahdan google giremiyor.. ama göstericem ona ben sileyimde bütün resimleri aklı başına gelsin =)

Kar yağdırma efekt değildi =)

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.