WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

Fahiş fiyatlardan bıktıysan, bu sese sende katıl!

(3 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce olmayanulkeden tarafından başlatıldı
  • Hasan tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli
  1. Fahiş fiyatlardan, sahte indirim etiketlerinden, kampanya diye halkı daha çok dolandıran firmalardan, 3'e imal edilen malı 33'e satanlardan, karşı duranlara site kapatanlardan, beyaz fon üzerine kırmızı renkli yazılarla gözlere kepenk kapattıranlardan, siyah fon üzerine beyaz renkli yazılarla ahlak dersi verenlerden sende bunaldıysan bu sese destek ol. Ancak, körü körüne değil, önce bu yazıyı okuyun, eğer içinizdeki sesi dile getiriyor ise, lütfen ister bu bandajları, ister bu yazıyı sayfanıza ekleyin. Çünkü aynı şeyler bir gün sizin de kapınıza uğrayacaktır.

Saygılarımızla,
    Olmayan Ülkenin Çocukları

1 yıl önce #
  2. bence bu yazının wordpress-tr ile alakası yok. bunu kendi sitenize gelenlere ancak söyleyebilirsiniz.
    ben de size o zaman diyeyeim ki adam üretiyor istedigini istedigi fiyata satar.size biraz iktisat okumanızı , özellikle say kanunu ( mahreçler kanunu ) , serbest piyasa ekonomisi ve iktisatta denge konularını okumanızı öneririm.
    istanbulda iseniz liberalofis , ankarada iseniz liberal düşünce toplulugu ile iletişime geçmenizi ruh saglıgınız için öneririm.
    zira bugun bu düşünce ile devam ederseniz hayatınızı , devlet otobusleri neden bu kadar pahalı diye başlayıp giden bir sarmala girersinzi ki yazık.

1 yıl önce #
  3. Konuyu kilitliyorum, iyi niyetli olduğunuzu biliyorum fakat lütfen tartışma yaratacak ve WordPress ile hiç ilgili olmayan konular açmayın.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.