WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Linkleri ve yazıları sadece kayıtlı kullanıcıya göstermek

(16 posts)
  • 1 yıl önce eylultoprak tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

Etiketler:

1. http://downloads.wordpress.org/plugin/hidepost.1.3.zip

yukardaki eklenti ile linkleri veya yazıları sadece kayıtlı kullanıcılara göstermek mumkun plugin'i indirin plugin klasorune yukleyin..

eklentiyi aktif hale getirin ve yazı/post yazarken [ protect] link yada yazı [/protect] yazarak sadece kayıtlı kullanıcıların görebileceği bir hale getire bilirsiniz :)

herkese başarılar

ingilizce döküman : http://nguyenthanhcong.com/2007/03/27/hidepost-plugin-for-wordpress/

Tarih: 1 yıl #
  2. Teşekkürler. Ayrıca <?php // Is there a user logged in?
    get_currentuserinfo();
    if (! $user_ID ) :
    include './hata.php';
    die();
    endif;

?> bu kodları single.php(tek haber gösterimi) mizin en başına yerleştirirsek üye olmayanları hata.php sayfasına yönlendirir. Hem blogumuzu eklenti ile yormamış oluruz.

3. bunun için bir eklentide var registeret only hatta bu eklenti ile sayfaya girenlerin zorla üye olmasını bile sağlaya biliriz :) isteyen olursa buraya mesaj bıraksın şimdi adresi unuttum ama wordpress plugin sayfasında bu isimle ararsanız bulursunuz :)

4. abi ben upload plugin space diye bir eklenti buldum ve bu eklentiyi kurdum ama çalıştıramadım konuyla ilgili birde konu açtım sağolsun hasan arkadaşımız kilitledi ama böyle bir konu yok forumda aradım taradım yardımcı olursanız çok sevinirim,siteme upload script eklemek istiyorum.

Tarih: 9 ay #
  5. <?php // Is there a user logged in?
    get_currentuserinfo();
    if (! $user_ID ) :
    include './hata.php';
    die();
    endif;

?>

Bu kod hata verdi. Nasıl çözebiliriz acaba?

6. basit ve kullanışlı. teşekkürler.

7. sayın jova

http://wordpress.org/extend/plugins/registered-only/ bunu denerseniz daha sağlıklı olur :) uğraşmazsınız yani :)

8. hidepost için yeni sürüm

9. Fiorito
    Üye

peki daha önceki linkler için ne olacak yani başına ve sonuna [ protect] ekleyemedikleriimz? eski linkleri otomatik nasıl gizleyebiliriz :)

Tarih: 2 ay #
  10. Aklıma ilk gelen phpmyadmin'den yedek alıp aşağıdakini uygulamak.

<a href bul değiştir ile [protect]<a href haline getirmek.

Ayrıcıa kodunu bul değiştir ile [protect]< /a> haline getirmek

< sağındaki boşlukların silinmesi gerekli..

11. Kod hatalımı acaba ekledim hiç bir açıklama olmuyor hata.php falan veriyor sadece üye için üye olun uyarısı şeklinde belirgin bir uyarı olmuyor ziyaretci tıkladığında sitede hata olduğunu varsayar

<?php // Is there a user logged in?
    get_currentuserinfo();
    if (! $user_ID ) :
    include './hata.php';
    die();
    endif;

?>

12. Ben son sürümde denedim fakat het ikiside olmadı neden olabilir...

Tarih: 1 ay #
  13. Eklentiler veya uygulamalar son sürümle uyumlu değil sanırım, hidepost/registered/only anahtar kelimeleri ile Wordpress Eklentileri Veritabanında yada burada ve burada 2.5 de çalışan eklenti arayabilirsiniz, buraya bakarak daha fazla anahtar kelime bulabilirsiniz.

14. registered only eklentisini kurdum, siteye komple erişimi sınırlıyor. istediğim böyle birşey olmadığı için onu kaldırdım.
    hide post kurdum. o daha mantıklı. çünkü ben sadece belli yerlerin (linklerin özellikle) görünmemesini istiyorum.

eklentinin options panelinde şöyle bir ayar var:
    Protect Link (Only logged in member can see link on your post).

bunu seçince tek tek tüm postlarımdaki (ki 2000e yakın post var) linkleri istediğim gibi ayarladı.

Yanlız, bir problemim var. Anasayfamda yeni eklenen içerikleri göstermiyorum. Site kategorilerini ve ıvır zıvırları anlatan sabit bir sayfa kullanıyorum. Ve maalesef bu Protect Link i seçtiğimde o anasayfada da aynı şeyi uyguluyor.

Ben sayfalarda bunu uygulamasın istiyorum. Yanlızca postlarda uygulaması için ne yapmam gerekiyor, bilgisi olan var mı?

15. @Bunyaz için;

Geçenlerde burda bir eklenti gördüm. More'den sonra seni sayfa içine gömülü bir şekilde üyelik paneline götürüyor. hangi eklenti hatırlamıyorum araştırırsan bulabilirsin.

Tarih: 1 hafta #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.