WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Mail ayarları

(6 posts)
  • 1 yıl önce nugre tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. merhaba ben mail server Stmp ve pop3 mail ayarlarını nereye giriyorum bir türlü çözemedim yani mail göndereceğim kullanıcılara bir türlü kayır maili yolatamadım ama zaten mail ayarlarının bir yere girilmesi gerekmiyormu ?

Tarih: 1 yıl #
  2. çokca sorulan bir soru bu ve genelde bu tur sorunlar sundan cıkıyor host aldığını yerdeki sunucunun mail komudu kapalı olmasından biz wordpressciler olarak ( çok hoşuma gitti bu laf :) smtp diye adlandırılan bir plugin kullanırız..

bunun içinde size

http://www.shiftthis.net/wordpress-swift-smtp-plugin/

adresindeki plugin işinizi görecekdir sanırım.. diyorum

bizzat 2.x.x için denenmişdir olmasını belirtmek istiyorum.. ayrıntlı açıklamayı sitede bulabilirsiniz..

çalışmıyor diyen için yapılacak bir şey yokdur :)

daha fazla bilgi için forumda smtp yada mail olarak arama yaptırın daha önce nasıl kuracağını ve yapılandırıldığını anlattım...

yönetici arkadaşlar düzgün açıklamalı bir şey yapalım ve bunu herkesin göreceği yere koyalım bu konu hakkında en az sadece ben 10 mesaj yazdım matem ortalık kirlenmesin diyoruz ;)

3. wolkanca
    Üye

eylultoprak süpersin eyvallah.

4. nice to met yuu yada ona benzer bir şey :)

5. eklentiyi kurdum aktive ettim ve test mesajı yollamaya çalıştım ama şu hataları verdi ;

Fatal error:
    Uncaught Error of type [Swift_BadResponseException] with message [Expected response code(s) [250] but got response [501 : sender address must contain a domain]]
    @0 require_once() in /home/pckurulum/domains/pc-kurulum.com/public_html/wp-admin/options-general.php on line 2
    @1 do_action() in /home/pckurulum/domains/pc-kurulum.com/public_html/wp-admin/admin.php on line 51
    @2 call_user_func_array() in /home/pckurulum/domains/pc-kurulum.com/public_html/wp-includes/plugin.php on line 164
    @3 st_smtp_options_page() in on line
    @4 wp_mail() in /home/pckurulum/domains/pc-kurulum.com/public_html/wp-content/plugins/swift-smtp/shiftthis-smtp.php on line 92

:/

Tarih: 2 ay #
  6. Bu eklenti sunucunuzda email özelliği kapalıysa kuruluyor, eklenti Wordpress sürümünüzle uyumlu olmayabilir, forum sık sorulanlar alanına bakınız..

Tarih: 2 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.