WordPress Türkiye Forumları » WordPress μ

Wpmu Karakter kodlaması

(4 posts)
  • 1 yıl önce YtuBlog tarafından başlatıldı
  • YtuBlog tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmemiş

1. Arkadaşlar daha önce ytublog.ccom u kurmuştum ve gayet güzel çalışmıştı. Hatta projem şu an baya da ilerledi fakat bu aralar 2. bir blog sitesi açmak istiyorum fakat aynı hostu kullanmama rağmen karakter kodlamaları hatalı. utf-8 karakter seti kullanıyorum. Aynı zamanda karakter hatası temadan da kaynaklanmıyor. Yani girdiğim postlarda da hata var. Hatta daha sonra arkadaşın farklı bi firmadan aldığı reseller hosta kurdum orda da aynı sorun çıktı. Benim aklıma ilk önce son sürüm mu da sorun olduğu geldi ama o da değil sanırım.

Neyse biraz karışık sordum ama anladınız siz :)

Şimdiden Teşekkürler

Tarih: 1 yıl #
  2. temaları notepat++ ile utf-8 olarak yada daha farklı bir set olan utfs bom olarak deneyip kayıt edip tekrar yuklemeyi deneyin.. birde exploer yada mozzilla kodlamasıda olabilir onları otomatik olduğundan emin olun.

3. Hocam MU Türkçe Kullanıyorsun bu yüzden arkadaşın dedigi Gibi Notepad ile Karekter Kodlamasini tekrar denetle.Bununla İlgili mu.wordpress.org/forum sitesinde ayrintili bir makale vardı.. Yani bu zor bir çözüm degil gibime geliyor. Kolay gelsin gelişmeleri mesaj atarsın

4. Arkadaşlar ytublog ile itublog da aynı dosyaları kullanıyorum. Hostta bi klasörden aldım diğerine kopyaladım. Ama sorun var. Temayla ilgili değil yani. Temalar aynı temalar çünkü.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.