WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

ön bellekde kalan kodlar

(7 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce eylultoprak tarafından başlatıldı
  • ali tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. merhaba!

şimdi şöyle bir sorum var mesela semi logic'in google için olan analistik prg kullanıyorum daha doğrusu kullanıyordum
    eklentiyi kökdizinden silip yeniden kurunca içeriğe ekledim js kodu otomatik geliyor bunun nedeni ne olabilir..

ie yada mozzilla ön belleği temizledim ve öyle kontrol ettim..

1 yıl önce #
  2. Bunun sebebi ip adresinin değişmemiş olması, veritabanında tablo kalmış olması ya da eklentinin sunucu da "cache" denilen geçmiş dosyaları bırakmış olması olabilir.

1 yıl önce #
  3. bunu nasıl temizleriz acaba bunu biliyor musunuz.

1 yıl önce #
  4. Veritabanında tabloları düzenlemek için PhpMyAdmin kullanmalısın. Sitenin kontrol panelinde PhpMyAdmin'e bir bağlantı var sanırım.

Sunucudaki dosyalarına göz gezdir. "cache" adında veya bunun gibi kalıntı dosya kalmış mı bak.

1 yıl önce #
  5. Bu arada veritabanından tablo silerken veya sunucudan dosya silerken çok dikkatli olmalısın. Başka eklentilerin tablo ve dosyalarına dokunma sakın.

1 yıl önce #
  6. ilk önce şu plugin'lerin tabloları kontrol edelim nelermiş ona göre bir çözüm üretilebilir çözülmiştür bu benim için :) teşşekürler

1 yıl önce #
  7. çözülmiştür bu benim için :) teşşekürler

Eğer sorununuz çözüldü ise, başlığı "Çözülmüş" olarak işaretleyebilir miyiz?

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.