WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Eklenti kodu eklemek

(4 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce ice tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. ice
    Üye

selamlar ahali..
    yaw ben wp isinde yeniyim tam anlayamadim..
    herhangi bi eklentiyi ekledik etkilestirdik buraya kadar sorun yok ancak, verilen birtakim kodlar var.. 2-3 satirlik kisa kodlar.. bunlari nereye yazicaz nereye ne kod eklenecek bunu bilimiyorum :S
    hangi dosyanin hangi satirina eklemeli biraz daha acarsak cok sevinicem...

wp ile ilgili ne eklenti bulduysam hep 2 satir kod ekleniyo bi yerlere de nereye onu cozemedik iste.. :roll:

1 yıl önce #
  2. ilk olarak eklenti hangisi bu eklentilerin sayfasında kodu nereye ekleyeceğin genelde yazar bu eklentiden eklentiye değişiyor..

bunun için forumu biraz kurcalarsan çok iyi sonuçlar alabilirsin tema'nda widget desteği varsa işin daha da kolay çok fazla kod girmeden yapabilirsin..
    yine de biraz ingilizceye ihtiyacin var. ben çok iyi bilmem ingilizceyi hatta hiç bilmem ama bildiğim kadarı işimi görüyor..

yardımcı olabilmek için ekleyeceğin kodu site adresini falan gibi bilgi verirsen iyi olur

1 yıl önce #
  3. ice
    Üye

eylultoprak, ornegin
    http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/376?replies=25
    bu linkte sayac kodu verilmis..
    zipli dosyayi localde kurup etkinlestiriyorum anlatildigi gibi.. fakat birtakim ayarlar icin 1-2 satirlik kodlar var..
    ""tema icine yerlestirin"" denmis fakat temanin neresine gomulmeli bu kodlar onu bilmiyorum...

1 yıl önce #
  4. ya evet dmry bunu tam belirtmemiş aslında belirtmişde biz illa karışık şeyler arıyoruz

temanın içinde herhangi bir yer olabilir.. ben bunu comment.php dosyasının içine gömdüm mesela istersen sitemde örnek olarak bakabilirsin.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.