WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Blog Analizi

Www.Melankolik.Org

(6 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce alpi tarafından başlatıldı
  • myro tarafından son cevap

Etiketler:

1. www.melankolik.org

Melankoli Nedir ?

Melankoli en usta heykeltraşıdır dünyanın ...
    Hüzün dolu elleriyle, bizi hangi şekle sokacağını bildiği halde mükemmele ulaşana kadar vazgeçmez sanatından ...
    Yalnızlıktan mutlu olabilme halidir Melankoli ...

Biz Kimiz ?

Yolumuzu hüznün ateşiyle aydınlatıp, acı ile ruhlarını yoğuranlarız biz ...
    Ve inanıyoruz ki her Melankolik bu ateşin etrafında ruhunun ışığını paylaşmalıdır ...

Ne yapıyoruz ?

Hüzün ateşinin bir parçasıdır Melankolik.Org ...
    Ve onu yaşamaya başlayan herkese mutluluğun özünü tadabilmeyi vaat ediyoruz ...

Kimimiz yazı, kimimiz şiir, kimimiz yorumları ile sınırları genişletiyor ...
    Ve paylaşılmayı gerçekten hak eden her şeyi paylaşıyoruz ...
    Yepyeni Yazarlar & Yepyeni Yazılar ... Ve Yepyeni Yalnızlıklar ...

Vaadimizin gerçekliğini anlayabilmek ve yaşayabilmek adına sizleri de aramıza bekliyoruz ...

Kayıplardan yorulan ruhların savaşı kazandığı tek meydan ... Www.Melankolik.Org ...

Saygılarımızla ...

----------------------

eksik olan birşey, şu olsa güzel olurdu, şu eklenti yakışırdı, şu tema daha güzel dururdu gibi eleştirilerinizi bekliyorum ...
    ayrıca kullandığımız siyah simpla temasına benzer siyah & sade kullanışlı & geniş bir tema öneriniz varsa makbule geçer ...
    teşekkür ederim ...

1 yıl önce #
  2. Bu cumhuriyet bandı bir tane olsa iyi olur gibi ... ama yine de sizin düşünceniz.. yine de güzel içerik var

1 yıl önce #
  3. İçerik bakımından çok hoş. En azından benim hoşuma giden bir içeriği var. Sanırım siteniz uzun zamandır vardı, ama yeni tanıttınız sitede. Tasarım da hoş olmuş. Merak ettiğim bir nokta var, mail hizmeti yapıyor musunuz? Yapmıyorsanız mail hizmeti vermek ister misiniz. :) İyi bloglamalar.

1 yıl önce #
  4. Hoşuma gitti güzel site başarılar..

1 yıl önce #
  5. reklamları biraz azaltırsanız daha güzel olur bence yinede çok hoşuma gitti..

1 yıl önce #
  6. çoğu zaman melankolik takılmayı sevsemde site pek öyle gelmedi bana. beni çekmiyor yani. yani yine melankoliğim.

Birde oyle bir anlatmışsınki sanki misyoner bir din öğretisinden bahseder gibi nerdeyse siteye tıklamayacaktım :)))

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.