WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

Türkçe karakter sorunu

(32 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce Atlantis tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. auth
    Üye

Deliricem arkadaşlar.. Sadece temamda var bu sorun.. Başka tema yükleyince türkçe karakterleri görebiliyorum ama bu temada headerda indexde ve siderbarda türkçe karakter sorunu var.. Karakterler ? olarak çıkıyor.. normal yazımda vs birşey yok.. Sağdaki bağlantılar menüsünde bağlantılar diye yazıyor.. Ama temayla ilgili olan bölümlerde türkçe karakter hatası var.. utf-8 vs.. bunlar nedir nereden ayarlanır bana bir yardımcı olun.. birçok bilgiyi okudum ama anlayamadım..

1 yıl önce #
  2. auth aynı sorun bendede var... "ş,ı" vs "?" olarak çıkıyor... Ne Yaptıysam Düzelmedi...Bi Çözüm Yokmu Buna??

1 yıl önce #
  3. auth aynı sorun bendede var... "ş,ı" vs "?" olarak çıkıyor... Ne Yaptıysam Düzelmedi...Bi Çözüm Yokmu Buna??

Burada ve buradaki uygulamalara bakın.

(Temanızla ilgili de olabilir)

1 yıl önce #
  4. Sercan
    Engellenmiş

bende bu sorun olduğunda wpdestek.com da bir arkadaş yazmıştı configteki UTF dil kodlaması ile alakalı satırı silin diye satırı silnice sorun düzelmişti...

1 yıl önce #
  5. Tüm db yi indir. Tekrar import ederken UTF-8 i değilde latin1 i seç. Sonra config.php yi aç. UTF-8 i sil latin1 yap %99 düzelecek karakter sorunu

1 yıl önce #
  6. enderinim
    Üye

turkce yazı yazıyorum sayılar ve ahrfelr cıkıyor karısık olarak nasıl cozebılırım bu sorunu sumdıden tesekkurler

Yönetici notu: Lütfen Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun. [Hasan]

1 yıl önce #
  7. Bu konuda anlatılanları yaparsanız düzelir.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.