<! more> kodu ile yazıyı bolebiliyoruz.Fakar ben more kodu kullanmadan butun yazılarımın ilk 500 karakterinin gosterilmesini ve "sonrasında okumak için tıklayın" yazmasını istiyorum nette arastirdim ama hep more etiketini anlatmişlar. bazı temalarda bu özellik mevcut ama işin içinden cıkamadım ve cozemedim. :( tavsiyelerinizi bekliyorum.
WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım
kategorideki yazıların ilk 500 karakterinin gözükmesi
(6 posts)-
Tarih: 1 yıl #
-
2 yol var.
1.cisi:<.?php query_posts('category_name=notes&showposts=3'); ?>
<.?php while(have_posts()) : the_post(); if(!($first_post == $post->ID)) : ?>
<.a href=\\"<?php the_permalink() ?>\\" title=\\"Continue reading <.?php the_title(); ?>\\"><?php the_title() ?><./a><.?php the_time('dM') ?>
<.p><?php the_content_rss('more...', true, '', 90); ?><./p>
<.?php endif; endwhile; ?>Not: tüm noktaları ve \ bu işaretleri kaldır.
ilk satırda categori adını yaz...
90 rakamı kaç karakter gösterileceğini belirtir.2.yol ise:
google'dan arat - impLimiter : tüm detayları eklentinin sayfasında yazıyor..Tarih: 1 yıl # -
dediğiniz 2 yoluda uyguladım fakat calismadı. ilk verdiğiniz kodu temanın index.php sayfasına ekledim. oda olmadı acaba bir yerde hatamı yaptım bilemiyorum iki uc defa denedim olmadı.
Tarih: 1 yıl # -
bir kere ikinci yolun çalışmamasının mümkünatı yok. content bölümünü silip implimiterin kodunu yerleştirmeniz gerekiyor...
ilk kodda ise indexin içine atamazsınız zaten orada mesajları sayfaya yazdıran kod var işlevsiz kalır. dışarıdan çağırmanız gerekir include ile...
http://www.semiologic.com/software/fancy-excerpt/ birde bu var
Tarih: 1 yıl #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil