Her bir yazının toplamda ve günlük olarak ne kadar okunduğunu saymaktadır. Ayrıca günün ve tüm zamanların en çok okunan yazılarını da yan bloğunuzda listeleyebilirsiniz.
http://www.dmry.net/wordpress-sayfa-sayac-eklentisi-20
WordPress Türkiye Forumları » AR-GE
Wordpress Sayfa Sayaç Eklentisi 2.0
(28 posts)-
Tarih: 1 yıl #
-
Ordaki açıklamayı pek anlayamadım. Kurulumu daha sade bi şekilde anlatabilecek olan varmı acaba
Tarih: 10 ay # -
Dmry ın Sayfa Sayaç eklentisinin 2.1 sürümü benim temamda kurulu geliyor buradan benim kullandığımı indirebilirsiniz, ben şimdi başka temada denedim çalıştı, eklentiyi etkinleştirdim, aynı sekmede Sayfa sayaç ayarları bölümü oluştu, güncelledim, sidebar.php ye indireceğiniz (kod.txt) rar dosyasında size ilettiğim kodları ekledim, yan menü de görüntülendi, temanıza göre kodda oynama yapmanız gerekebilir.
Benim anlayamadığım Sayfaya
1.
<?php sayfa_sayac(1, 0, 1, 1, 1, 'd.m.Y - H:i', '
', '',' | ', '', '') ; ?>Bu kodu eklemeyecekmiyiz. Ekliyorum ama çalışmıyor. Bir fark yok yani
Tamam hallettim teşekkürler
Arkadaşlar eklenti hatalı. Kurdum herşey çalışıyor ama resim upload yeri pasif oluyor. Yani resmi gene upload ediyor ama göstermiyor panelde.
Yani en azından bende böyle oldu. Başka hata alan varmı?Tarih: 10 ay # -
eklentinin yeni sürümünde bu çözüldü. 2.1.3 de bende sorun yok sizede 2.1.3 önerebilirim.
Yeni sürümü biryere upload edermisin acaba. Bulamadım dmry.net'te
www.eylulgunesi.com/sayfa_sayac.rar diye düşünerek verdim.
2.1.3 wordpress iki önceki sürümü.
kusurabakma ben yanlış anlamışım. Eklentiyi yazan arkadaşada mail attım evet böyle bir sorun varmış. Zamanı olunca yeni sürümü yaınlayacakmış. Bekliyoruz artık...
wordpress sürümünüz nedir?
2.2.1 son sürümde hata veriyor. Aslında hata sayılmazda bir bug diyelim. Yeni konu eklerken eklentiyi pasifleştiriyorum sorun düzeliyor. Normal zamanlarda ise eklenti aktif. Bu şekilde bir sorun çıkmıyor.
2.1.3 kullan bence bende yok niye ise.. birde istersen ImageShack Uploader bunu kullana bilirsin
Tamam sorunu çözdüm. Teşekkürler
@utkuts neymiş acaba sorun..
Tahmin etmek istiyorum upload dizini yazılabilir değil :)
tahmin tabi sadece
Benim sana verdiğim niye olmadı çok şaşırdım.. Allah Allah.
2.0 sürümünün üst versiyonu 2.1 kullanman gerekiyordu :)
Ondan olmadı arkadaşım http://www.dmry.net/wordpress-sayfa-sayac-eklentisi-21Tarih: 10 ay # -
ben hala 2.0 ı kullanıyorum orda bir sorun yok ama elediğim kod ile sadece bir tane yazı gönüyor...
blogumda sidebarda kodu ekledim çalışıyor ama sadece 1 yazının toplam okunma sayısı var onu nasıl yükseltebilirim 10 yapmak istiyorum ben ...(kodu ekleyemiyorum buraya neden bilmiyorum ...) kod dmry nin blogundaki toplamda en çok okunan yazılar kodu ...)
Tarih: 9 ay # -
Eklenti sayfasındaki kodlar da hep 10 ibaresi var, o kodları denedinizmi.?
Tarih: 9 ay # -
evet 10 yazıyor ama 10 tane çıkmıyor sadece bir tane çıkıyor okunma sayısı 5 yazıyor o kadar ...
incelerim verilen sayfayı da ama anlayamadım ...
eğer başka kod da var ise verebilirsinbiz aynı işlevi gören...
Tarih: 9 ay #
Cevapla »
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil