WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Google ve Wordpress Sorunsalı

(4 posts)
  • 1 yıl önce arda9090 tarafından başlatıldı
  • arda9090 tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. arda9090
    Üye

Arkadaşlar sitemin hitlerinin yaklaşık %20 sini google da bulunmadan alırdım. Ancak bir anda bir düşüş oldu ve yüzde 4 e düştü. Tam Olay olmadan 2 haftaönce 4 pagerank almıştım halada 4 pagerankim var. Bu bir anda oldu. Alltaki extremetracking http://extremetracking.com/open;ref1?login=symbian3 e bakarsanız Last 20 Searchengine Queries diye bir yer var. orada yaklaşık en az 2 saat sığardı şimdi bütün bün sığıyor. yani günde yaklaşık 200-300 kişi bana google dan gelirken artık ya 20 ya 30 sizce sorun nedir*?

Tarih: 1 yıl #
  2. verdiğiniz linklerin popüleritesini kaybetmesi olabilir :)

çokda mantıklı geldi bana bu cevap birde başka analiz programlarını deneye bilirsiniz.. :)

3. Hocam pagerank Yükselmiş bu durumda Daha çok ziyaretçi çekmeniz gerekirmiş ama durum degişmiş bunun tek açıklaması olabilir sanırım siteniz sandboxa girmiş... yani google hakkınızda pek iyi düşünmüyor sanırım.Bu arada siteniz son derece iyi ** msn adresim eklemeniz mümkünmü?.. Bbpress içinde özel mesaj yada mail yokta

Yönetici notu: Adres kaldırıldı, forum kurallarını okuyun. [Hasan]

4. arda9090
    Üye

hocam adresim benim sitenin sağında mevcut onu MSN adresi olarak kullanıyorum

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.