WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Arama Sorunu

(5 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce sonysinger tarafından başlatıldı
  • korsansozluk tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş
  1. sonysinger
    Üye

Arkadaşlar sitemde aynı isim altından birden fazla yazı var. Örneğin Örümcek Adam 1, Örümcek Adam 2... Örümcek Adam 10 gibi. Ancak arama çubuğu ile arama yaptırdığım zaman Örümcek Adamlı yazıların birkaç tanesi çıkıyor. Mesela Örümcek Adam 10 çıkmıyor. Doğrudan Örümcek Adam 10 diye yazıldığında da sonuç değişmiyor. Bazı yazılarda da bu şekilde arama sonuç vermiyor. "arama" olayı benim sitemde gerçekten çok önemli. Acaba bu nedendir ve nasıl çözebiliriz?
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.

1 yıl önce #
  2. sonysinger
    Üye

searcheverything eklentisini yüklememe rağmen sonuç değişmedi. Halen arama sonuçları yarım yamalak çıkıyor. Yardım lütfen...

1 yıl önce #
  3. google.com arama butonunu yükleye bilirsin. http://wordpress.org/extend/plugins/ bulabilirsin.

1 yıl önce #
  4. sonysinger
    Üye

O da olmadı maalesef. Türkçe karakter kullanmayınca sorun olmuyor, ama mutlaka düzeltilmesi lazım. Nasıl yapabilirim, sorun nerdedir acaba?

1 yıl önce #
  5. aynı problem bende de var. direkt başlığı getirmesini istiyorum. ne yazmışsa onu getiren bir arama motoru.
    mesela ara kelimesini aratıyorum motorda kara da çıkıyor yara da çıkıyor... çok acil düzeltmem lazım...

selamlar...

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.