WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

index.php yazmadan sayfam görüntülenmiyor

(12 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce -273 tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Merhabalar.
    www.fingerboardtr.com adresine bir WP blog kurdum. Ancak ciddi bir sorun var; sabahtan beri uğraşıyorum, acemilikten olsa gerek çözüm bulamadım.

İlk kurulumda www.fingerboardtr.com adresine girdiğimde, WP kurulmamış diyordu. Ancak ilk adıma geçince zaten wp kurulu DBleri temizleyin demeye başladı.. Temizledim tekrar kurdum. Bu sefer www.fingerboardtr.com adresinden sayfa görüntülendiğinde kurulumdan sonraki görüntü kalıyor, yaptığım değişiklikler yansımıyordu. Ancak www.fingerboardtr.com/index.php yazınca istediğim gibi görüntüleniyor. Çözümü nedir?

1 yıl önce #
  2. sunucunun sorunu sanırım bu..

şunu denediniz mi?

index.php dosyasını index.html yada htm yapmayı?

1 yıl önce #
  3. Nasıl yani index.html yapmak? Uzantısını değiştirmekten bahsediyorsak, öneriniz üzerine denedim. uzantısını .html yapıp ftp'den .php halini silerek adresi www.fingerboardtr.com/index.html şeklinde denedim, sayfa açılmadı. Beyaz şekilde kaldı. Ama sanırım sizin anlatmak istediğinizi yanlış anladım :/

İlginize teşekkürler bu arada.

1 yıl önce #
  4. sorunu çözdünüz sanırım siteniz şuan bende açılıyor :)

1 yıl önce #
  5. Bende şu anda "WP kurulu değil kurulum için tıklayınız" mesajı görülüyor fingerboardtr.com adresi. Ancak www.fingerboardtr.com/index.php yazdığımızda asıl siteyle karşılaşıyoruz. Çünkü WP kurulumunu yaptım ;)

1 yıl önce #
  6. ben onu bunu bilmem giriyorum ama not found diyor :)böyle ağaçlı mağaçlı güze bir resim var.. index.php'de yazmıyorum hani :)

1 yıl önce #
  7. Evet sorunu çözdüm. Operanın "kalitesi" imiş sorunum :) Eğer bu kadar kuvvetli bir cachei olmasaydı belki hddkiler yerine internetten gelen verileri tercih edebilirdi :D

1 yıl önce #
  8. firefox yada ie :) tek geçerim :)

geçmiş olsun çözülmüş o zaman :)

1 yıl önce #
  9. Peki bu sorun açık teşki ediyor mu?

1 yıl önce #
  10. tam sorun olarak neyi gördün anlamadım

1 yıl önce #
  11. yani operada index.php dizininde açılıyor ana sayfa.biri operada direk site adresiyle girmek istese yükleme sayfası çıkıyor bunu diyorum.bu sorun bende de var.arkadaş halletmiş peki ben nasıl çözebilirm sorunu?

1 yıl önce #
  12. tarayıcının ön bellek dosyalarını sildirin arkadaşınıza yada sanırım httacces de bir düzenleme yapmanız gerek ama bu bana saçma geliyor şuan.. sizde main.php dosyasının adı index.php olarak yapın düzelmesi lazım. yada şöyle söylüm host ilk hangi isimli dosyayı çağırıyorsa onun adını yapın bazen main.php index.php yada html yada defulttur tabi bunu httacces gerekli yeri düzelterek de yapabilirsiniz. ama sizin free olduğu için buna izin verir mi bilmem..

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.