WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Gelişmiş metin editörü

(13 posts)
  • 1 yıl önce -273 tarafından başlatıldı
  • volkiblog tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Wordpress'in ücretsiz blog serverlarında kurulu bir metin editörü vardı. Oldukça gelişmişti. Standart WP kurulumunda ise bu editörü bulamadım, eklenti olarak vardır büyük ihtimalle ama ismini bilmiyorum ve araştırmalarıma rağmen de bulamadım. O metin editörünün ismini ya da onun yerine önerebileceğiniz kaliteli bir editörün ismini verebilir misiniz?

Teşekkürler şimdiden!

Tarih: 1 yıl #
  2. Bu soruyu sorulmamış sayın :/ Meğer elimin altındaymış... Özür diliyorum, bundan sonra soruyu araştırmamı "tamamen" tamamladıktan sonra soracağım..

3. kendi yazı editörü alt+v ile yapınca biraz daha bir şeyler açılıyor.. kalan yazı editörleri bir işe yaramaz.. :)

4. teşekkürler eylültoprak. böyle bir özelliği neden standart olarak koymamaışlar acaba.

Tarih: 6 ay #
  5. 7 ay önce standart değildi şimdi standart oldu...

Tarih: 6 ay #
  6. Konusu varken, görsel metin düzenleyicisi bende etkin olmuyor. Kullanıcı ayarlarından görsel metin düzenleyicisini etkin etmeme rağmen.. Neden olabilir?

Tarih: 1 ay #
  7. Buna genelde başka eklentiler neden oluyor, eklentilerinizi devredışı bırakıp tek tek etkinleştirerek hataya neden olanı bulmaya çalışın, olmadı wp-admin klasörünüzü tekrar sunucunuza gönderin, olmadı veritabanını onarma ve benzeri özellikleri kullanın, olmadı; tarayıcınızın çerezlerini silip yazı editörü sayfasına öyle girin...

8. Tarayıcının javascript özelliğinin açık olması gerekli. Artı yeni bir şey daha eğer tarayıcının referans adresini değiştirdiyseniz yazı editörü çalışmaz.

9. canarkadas, dediklerinden veritabanını onarma haricinde hepsini yaptım ama malesef hiçbiri olmadı :\\ hatta wp-admin i baştan atarken yedek almayı unuttum ve WP-dTree 3.3.2 eklentiside bozuldu :)

eylultoprak senin dediklerinide denedim ama olmadı.

eski köşe sitemde (blogumda) baktımda html li yazı düzenleyicisine tıkladım, benim şimdiki yeni köşe sitemdeki varsayılan hali.

10. wp-includes yollamanız gerekli tynmce editör onun için de =) Eğer sürüm 2.5.1 ise upload yada dosya yükleme yeriniz neresi ise js_cache klasörünü varsa bulup silin.

11. wp-includes i yolladım, dediğin şeyide sildim gene olmadı ya.

durum böyle olunca bir yazı düzenleyicisi(editör) yüklediydim oda etkin olmadıydı. şimdi de toggle_visual_editor var fakat gene etkin olmuyor :((

silip baştan mı kursam ya, veya wp dosyalarını en baştan atayım siteye..

12. Az sayıda yazınız varsa, yedekledikten sonra en temizi yeni kurulumdur, ama önce sürüm yükseltir gibi kullandığınız wordpress dosyalarını yeniden atmayı deneyin, bu işlem sırasında sürüm yükseltme adımlarını uygulayın, işlem bittiğinde eklentileri etkinleştirmeden yazı editörünüze bakın..

13. inanın her bir işlem bitirdikten sonra önbelleği temizleyerek ilerledim ve hiçbir değişme olmadı.
    default temayı seçip denedim gene olmadı şu lanet şey.

bir belge bulduyum, 10 a yakın yazı düzenleyiisinden bahsediyordu. şimdi hepsini tek tek eklentilere yükleyip deniyecem.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.