WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Tema resim boyutlandırması ve yazı kayması

(4 posts)
  • 1 yıl önce eylultoprak tarafından başlatıldı
  • dahivideo tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

1. www.eylulgunesi.com sayfasındaki ilk konu 'da ki yazıda göründüğü gibi resim eklediğim zaman bu resmi boyutlandırıyorum çünkü tema'da taşma yapınca sidebar kayıyor. resmi 625-525 olarak yaptığım zaman ise resim istediğim yere geliyor fakat bu sefer yazı resmin sağ yanına kaçıyor..

bunu nasıl engelleye bilirim.. eehhmm birde bu resmi daha küçük göstersek ama görüntüsü bozulmadan bu mümkün müdür az bozulsa yada :) en önemlisi kaymasa :)

ne uzun yazdım be

Tarih: 1 yıl #
  2. aynı sorun bende de var,bi arama yapıyım dedim aynı dertten yakınan varmı diye bakıyım dedim,halende yakınıp duruyoz sanırım,bende bu vesile ile 5 ay önceki konuyu ısıtıp yine soruyum yeni başlık açmadan =) resimler 458den büyük oldugu zaman explorerın 6 ve daha altında sidebarda alta kaydırıyor aynı eylutoprak ın dediği gibi 5 aydan bu yana bu hakkında eklenti veya cıktımı acaba ?

Tarih: 8 ay #
  3. Bunu çözdüm ben.

Önce bir css kodu var forumda resimleri boyutlamak için bulamazsanız söyleyin yazarım.. Şimdi meşgulum açıkcası :)

Yanında birde eklentisi va imax adında onun yanında birde Thumbnail Viewer var bu eklentiyi kullanıyorum artık.. Lightbox falan var.. Tabi buna benzer eklentiler bulmak mümkün 230 wordpress eklentisinde yada forumda arayarak varyantları buluna bilir.

Canarkadas highsligh daha iyi diyor bilemiyorum zevkinize göre bir sürü var.. (yanlış yamış olabilirim )

En basiti benim kullandığım.

Kolay gelsin.

Not : Sitenin istatistiklerine bakın en çok hangi çözünürlük de monitorler kullanıyor genelde 1024*768 ona göre tasarımı yapın css ile resimleri o çözünürlüğe göre yapıp resimleri bu eklentilerden biri ile daha görsen hale getirmek en akıllı çözüm.

Tarih: 8 ay #
  4. cevabın için teşekkür ederim eylültoprak,kusura bakma konuya bakamamıştım uzun bir süredir ben tavsiye ettiğin imax ile halltim sorunu.teşekkür ederim

Tarih: 7 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.