Arkadaşlar bana wp sitelerimde kullanılmak üzere istediğim rss servisinden haberleri tam olarak çekip yeni post olarak yayınlacak bi plugin lazım bilgi olan varsa şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar bana wp sitelerimde kullanılmak üzere istediğim rss servisinden haberleri tam olarak çekip yeni post olarak yayınlacak bi plugin lazım bilgi olan varsa şimdiden teşekkürler
Merhaba Arkadaşım
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/rsspausescroller/index.htm
yada feeddigest.com u incele
tam olarak post değil ama en azından kücük kısımlarını yayımlayabilirsin
kolay gelsin
yeni post olarak imkansız gibi ama rss ile bunu sidebar'a sadece o sitenin istediğin kısmını göstere bilirsin. sonuçta senin post olarak alabilmen için zaten manuel giriş yapman gerek istediklerini yada belirli katagoriler olması lazım.. yeni post'u otomatik olarak yaptıra bilmen için sadee bildiğim kadarı ile mail yoluyla oluyor...
Sizin söylediginizi anladim tam sizin istediginiz gibi bir Network Kullaniyordu.. Adamlar Wordpress Kullaniyor ama içerik Hiç eklemiyorlar. Sürekli başka sitelerden More öncesini RSS olarak çekiyorlar. Adamların sanırım 6-7 sitesi vardı ama Pluginleri ortada yoktu yani özel olarak yapmışlar. tabi böyle bişey paylaşımı şu ana kadar olmadı...
siteyi verebilirmisin tasdemir05 bir bakalım ne oluyor orda..
yaa benım sıtem var ama ben bedeva actım phpbb24 rss eklentısı var ama 0,92 olmuo oda nasıl yapcam onu 2,0 yapcam.
Bu tür eklentiyi genelde içerik hırsızı arkadaşlar kullanıyor wordpress için. Bizlerin sitelerinde eklenen yazıları araklayıp aynen kendilerine yayın yapıyorlar. İşte buna içerik hırsızı diyor arkalarından lanetler yağdırıyoruz.
Umarım o dedigin eklenti yayılmaz :)
Maalesef yayınlanıyor ve dediğim karakterdeki insanlar da bunu kullanıyor :(
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.