WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

adhesive sorunu

(20 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce sonysinger tarafından başlatıldı
  • sonysinger tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. sonysinger
    Üye

Adhesive ile bir yazıyı sabitliyorum, bir yorum yazıldıktan sonra yazı sıradan bir yazı haline geliyor. Yani sabitliği ortadan kalkıyor. Düzenle dediğimde sticky kutusundaki tik'in kalkmış olduğunu görüyorum. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır? Her yorum yazıldığında yazıyı tekrardan sabitlemekten sıkıldım.

1 yıl önce #
  2. evet aynı sorun bende 'de varmış :) yorum girince öğrenmiş oldum :)

1 yıl önce #
  3. Yazı sabitlemek için Wp-Sticky diye bir eklenti vardı. wp-plugins.net'e bakarmısın

1 yıl önce #
  4. buda lestercanın eklentisi ama verim alamayacaklarını garanti edebilirim :)
    ama yinede bi kurup deneyin yinede tabi ki

1 yıl önce #
  5. bu arada bu eklentinin iki sürümü vardı ikisinide denedim sonuç hüsran :)
    neyse bende yoruma kapattım :) sorun kalmadı benim :)

1 yıl önce #
  6. sonysinger
    Üye

Ben yoruma kapatamam, yorum bende çok önemli. Bir ara Xenunan'ın önerdiği eklentiyi bir deneyim, bakalım nasıl olacak. Bu aralar bu eklenti problemleri beni bezdirdi. Site küçükken pek sorun olmuyor ama gelişip üye sayısı arttıkça sorunun etkileri de büyüyor.

1 yıl önce #
  7. wp stick beta çıkmış ikinci olarak bakalım bende şimdi onu deneyeceğim ama bu adhesive zaten biraz elden geçmiş bir eklenti.. o yüzden kurma dün gece benim site sapıttıydı :) iyiki de sapıtmış bir çok plugin hatasını düzelttim. :)

1 yıl önce #
  8. sonysinger
    Üye

Uyardığın için sağol, bir gelişme olduğunda haber verirsen çok sevinirim.
    Teşekkürler.

1 yıl önce #
  9. Gamerz'în WP-Sticky (sabit yazı) eklentisi için ikinci Beta ' sürümü yayınlanmış.. sorunları düzeltmişler.. Adhesive benzeri olmuş.. sanırım hoşuma gitti.. İndirme adresi

Eklentiyi kurup aktif edin.. Sabitlemek istediğiniz yazı'yı Düzenle diyip sağ yan tarafdaki menulerde Post Stik Status Menusunde Announcement tıklasyıp sabit hale getire bilirsini...

Beta iki; ilk sürüme göre daha güzel ve işe yarar. Adhesive örnek olarak alınmış üzerinde biraz değişiklik yapılmış sanırım.. hayırlı olsun herkese :)

1 yıl önce #
  10. eylultoprak, katkılarınız için teşekkürler, fakat aynı mesajı 4 konuya da atmışsınız; lütfen bu şekilde mesaj göndermeyin. Diğerlerini silmek durumundayım.

1 yıl önce #
  11. hasan merhaba..

konuda arama yapınca bulamadım diyip tekrar yazmasınlar diye yaptım..
    Tek başlık altına yazıcakdım aslında ama oda garip geldi en iyi bu diye düşündüm..

Umarım anlamışsınızdır.. Diğerlerini silmeniz aslında daha doğru tabi.

1 yıl önce #
  12. Arama yapınca aynı sonucu 4 kere bulma ihtimali de var tabi. :)
    Yeni, ayrı başlık da açabilirsiniz tabi böyle bir durumda, haber gibi..
    Katkılarınız için teşekkürler tekrar, kolay gelsin.

sonysinger, sorununuz çözüldü mü bu arada; konuyu çözülmüş olarak işaretleyelim çözüldüyse?

1 yıl önce #
  13. Ben teşşekür ederim hasan.
    Bildiğim bir şey varsa söylüyorum işte.. huyum kurusun :)
    Ben firestat ile ilgili bir şey yazdım böyle güncellenen eklentileri yada haber başlığı altında bir şeyler mi yapsak öneri tabi sadece..

Hımm bu arada forum kurallarını okuyayım unuttum sanırım..
    Olay iyice çığırından çıktı :)

1 yıl önce #
  14. sonysinger
    Üye

Teşekkürler Eylültoprak.
    Söylediğin tarzda bir başlık gerçekten güzel olur. Eklentiler konusunda çok problem yaşayan biri olarak işime yarardı.

1dk istirham ediyorum, şu anda denemekteyim.

1 yıl önce #
  15. bu arada tercihler/sticky date yazan yere yes dersen saati göster dersen o neydüüü belirsiz yazı çıkmıyor :)

1 yıl önce #
  16. sonysinger
    Üye

Evet, bu eklenti sayesinde sorunum çözüldü. Çok teşekkür ediyorum.
    Ne idiğü belirsiz yazı kısmını anlayamadım?

1 yıl önce #
  17. Announcement diye bir şey çıkıyor yazı sabitlendikden sonra.. başlığın sağında.. ana sayfana bakarsan görürsün yada bu yazı bana mı özeldi bende mi çıktı bi

1 yıl önce #
  18. sonysinger
    Üye

Ben annoucement seçeneğini değil de sticky seçeneğini kullanıyorum.
    Yalnız bu kez de şöyle bir sorun ortaya çıktı, örneğin ben üç mesajı sabitliyorum ana sayfada ardı ardına çıksınlar diye. Adhesivde bu şekilde oluyordu, ama bunda üç yazıya da sticky dediğim zaman sadece ilk seçilen sabitleniyor. Ya da ben bi yerde yanlış yapıyorum.

1 yıl önce #
  19. :( üzgünüm bilmiyorum.

1 yıl önce #
  20. sonysinger
    Üye

Yazıların yazım tarihlerini dikkate alıyormuş. Yazının yayımlanma tarihin değiştirerek sorunu çözdüm.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.