WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

wordpress adresleme notfound

(4 posts)
  • 1 yıl önce yok2504 tarafından başlatıldı
  • ckaval tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. merhabalar arkadaşlar 1 problemim var yardımcı olursanız sevinirim, konuyu araştırdım fakat bir kaynak bulamadım o yüzden size buradan soruyorum, belkide yalnış bir isimle aramışımdır sorunumun muhakkak cevabı bir yerde vardır, uzatmadan sorayim.

adreslemede sorun yaşıyorum alttaki resimde ki gibi default ayarını değiştirdiğimde wp

böyle bir sorun çıkıyor. (2. resimdeki gibi)

notfopund wp

bu hatanın sebebi nedir, (ben biraz kurcaladım mesela 644, chmod mudur nedir o ayarları 777 yaptım ama durumu

Tarih: 1 yıl #
  2. permalink güncelleşmesi yapmanız lazım.. aratırsanız bu isim ile çokça kaynak olacakdır ;)

3. Sanırım sorununuz htacess'den kaynaklanıyor. Custom kısmına /index.php/%postname%/ yazıp deneyin birde. Yada htaccess oluşturmanız gerekiyor. Eğer ben adreslerimin index.php/ornek-yazı şeklinde görüntülenmesini sevmem diyorsanız bu adresden örnek bir htaccess dosyası indirebilirsiniz.

Not: linkdeki dosyayı notepad ile açıp omur yazan yeri değiştirmeniz gerekiyor.

4. ckaval
    Üye

Selamlar;

Benzer bir sorun bende de var. Benim sorunum
    - kalıcı bağlantı formatım /index.php/%postname%/ şeklinde
    - Wordpress 2.5.1 sürümünü kullanıyorum.
    -Konulara tıkladığımda hiçbir sorun yok.
    -Önceki sayfa linkine tıkladığımda sonuçlar gelmiyor.
    -Kalıcı bağlantı formatını varsayılana getirirsem önceki sayfa linki çalışıyor ve sonuç geliyor. Fakat Pretty Permalink formatında olmadığı için yukarıda belirttiğim kalıcı bağlantı formatını kullanmak istiyorum.

Önerdiğiniz gibi .htaccess dosyasını linkten indirdim ve sunucuya yükledim.
    /httpdocs/blog/ dizini altına yükledim.

Önceki sayfalara geçişte yaşadığım sorun için bir öneriniz var mı acaba?

Teşekkürler

Tarih: 3 hafta #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.