WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

Wordpres E-kitap'ı bulamiyorum

(16 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce serdarzini tarafından başlatıldı
  • myro tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli

Etiketler:

1. serdarzini
    Engellenmiş

Arkadaslar ben bu ssitem uzerinden bir web sitesi yapacagim.. bu sistemi anlamak icin Wordpres e-kitapi ariyorum daha once bir konu acmistim bir arkadas bana ekitapi tavsiye etmisti link vermisti yonetice konuyu forum kurallarina uygun bulmayarak kitlemisti buyuk ihtimalle buda kitlenecek ama ben bu ekitapi bulamiyorum..

Arkadasin verdigi link http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/67?replies=8 ama burda ben ekitabi bulamiyorum surekli ayni yerde donup dolasiyorum.. yalniz su andaki son-surumu indirdi,m.. yoksa ekitap denilen sey son-surum mudur?
    konuyu ne olur kitlemeyin heryer cok karisik.. biri yardim etsin pls.. e-kitabin direk linkini versin.. bu siteyi kullanmak istiyorum..

1 yıl önce #
  2. serdar e-kipat yok öldü..
    sorularını teker teker sorarsan yardımcı olayım yoksa malesef sen önce ne istediğini karar verir misin?

site açıcaksın anladık wordpress kuracaksın değil mi? önce son sürüm denilen şeyi indir ftp'den at sonra isteklerini tek tek sor ama önce arama yap forumda.. yardım edeyim olur mu?

tutturdun bi e-kitap diye

1 yıl önce #
  3. serdarzini
    Engellenmiş

bende sizin cevap vermenizi bekliyorum.. forumda herkese yardim ettiginiz gordum.. efendim ben www.transferbulteni.com gibi bir site acmak istiyorum.. ama once bu sistemi tanimak istiyorum.. becerebilirmiyim acaba kolaymidir diye.. bunu anlarsam hemen turhosttan standart paketi alcagim.. ama bunu anlamak icin forumu gezdigimde hep eklentiler surum gibi sozcuklerle karsikarsiya kaldim.. ama nasil yapacagimi bir turlu anlamadim.. sizden rica etsem msn eklermisiniz daha iyi anlamam icin daha online sormam icin..

Yönetici notu: Forum kurallarını okumamakta ısrar ediyorsunuz sanırım.. [Hasan]

1 yıl önce #
  4. hayır eklemem sen başımın etini yersin :)

sen önce host al gel yardım ederiz :) o kolay ama panik yok zamanla benim şuan üstünde çalıştığım site'yi tam 1 aydır uğraşıyorum anlaşıldı sanırım değil mi :)

1 yıl önce #
  5. serdarzini
    Engellenmiş

yok oyle dirdici degilim.. burda telasli gorunsemde.. efendim tmm hostu alayim.. mesela paketi nereye atacagim.. ftp ile.. ben bunu bile bilmiyorumkii o yuzden ekitap diye tutturdum.. isterseniz hostu hemen alayim. ama ya yapamazsam?

1 yıl önce #
  6. ne kod yazmayı bilirim ne wordpress'i bilirdim sadece pratik zeka az da olsa biraz ingilizce önemli olan neyi ne şekilde arayacağını bilmek diye düşünüyorum hep.. burda soruyu bir defa sor bence.. yardım edecek bilgisi olan zaten cevap yazar. mesela benim açtığım konular var sorunlarıma kimse cevap yazmadı demek ki bilen yok.. ya kendin bulacaksın yada bekleyeceksin.

önce alan adını hostunu al hal olur ama böyle yumurta kırıp pişirmeye benzemez.. öyle iki dakikata sana omlet yapıp veremeyiz :)

sana malzemeyi veririz pişirmesi senden ya yakarsın yemeği yada yersin ;)

1 yıl önce #
  7. serdarzini
    Engellenmiş

tmm simdi aliyorum.. son surumu indirdim nereye atacagim onu soyleyin bari.. sizde haklisiniz ben zaten acele omlette istemiyorum :) elbette zamanla..

1 yıl önce #
  8. serdar seninle çok işim var diye bi şarkı sözü var :)

bilemiyorum yani görüyorum ki hiç bir şey bilmiyorsunuz.. bence siz kendinizi biraz yetiştirdikden sonra gelin derim yoksa bu durumda işler iyice sarpa saracak size yardım etmemiz imkansız çünkü hiç bir şey bilmiyorsunuz..

yani yanlış anlamayın sakın öğrene bilirsiniz yinede.. ama sanırım sizin bilgisayar internet bilginiz falan sıfır öyle değil mi?

1 yıl önce #
  9. sen benim kendi fikrimce host falan alma eğer bu işleri bilen bir arkadaşın varsa kendi bilgisayarında böyle host kurmanaya yarayan programlar var onlar ile biraz çalışmaya başla.. ilerde şevkin kırılmasın hemen belki vazgeçersin..

1 yıl önce #
  10. serdarzini
    Engellenmiş

yok gerek yok ben basarabilirm.. yardimlarin icin sagol.. soyleyecegin tek kelimeydi.. orda bir dolu klasor var.. hangisinin icne atmam gerekiyordu.. ay neyse ya..

1 yıl önce #
  11. bu durum kişiden kişiye ve zevk'e göre değişir..

genelde httpdocs'un içine ama sende host olmadığı için cevap vermedim.. varsa bilelim kandırma bizi :)

ve lütfen mesaj gönder'e bir defa basıp bekle

1 yıl önce #
  12. serdarzini
    Engellenmiş

evet zaten site aceleci olma dedi :)) hayir kandirmadim su anda satin aliyorum www.turhost.comdan.. inat ettim birkere..

1 yıl önce #
  13. serdarzini
    Engellenmiş

eylultoprak aldim iste turhosttan domainide hostuda.. www.kartalforever.com

1 yıl önce #
  14. evet ama ben çıkıyorum şimdi..
    şunları aratırmısın google.com da biraz bilgi edin..

ftp nedir?
    wordpress nasıl yüklenir.
    Ftp şifresi nedir?
    Ftp kullanıcı adı nedir?

wordpress ile eklenti nasıl yüklenir..
    tema nasıl yüklenir..

birde şu adresten kendine bi tema seçer misin themes.wordpress.net
    soldaki menuden widget'i işaretle ondan sorna arama yaptır..

hadi ben çıktım sabah 8:15 'de görüşmek üzere

1 yıl önce #
  15. serdarzini
    Engellenmiş

tamam sagol

1 yıl önce #
  16. eylul bak ben kafaya koydummu yaparim.. gece saat 02:30 ve hallettim..

bi baksana www.kartalforever.com simdi sira uygun template de

Yönetici notu: Yeniden üye olmuşsunuz, umarım bu sefer forum kurallarını okumuşsunuzdur.. [Hasan]

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.