@Subasisili
Uslubunuzun düzgün olması nedeniyle mesajlarınıza müdahele etmiyoruz, sorununuz bir Wordpress sorunu değildir, sorununuz sizin sitenizde yaptığınız bir değişiklik veya hatadan dolayı oluşmuş, site görsellik sorunudur, burada bu tür site düzenlemesi desteği verilmemektedir, sizin bir hafta içinde yaptığınız bir değişiklik nedeniyle oluşmuş sorunu temanızı, yazılarınızı, yaptıklarınızı incelemeden çözmek çok zor, ve sizin de gördüğünüz gibi kimsenin bu kadar uğraşmaya aday olduğu da yok, ayrıca sorununuz iyi derecede css bilgisi olmadan çözülebilecek bir konu değil, site oluşturan herkesin karşılaştığı büyük bir sorundur, bekleyin bu konuda bilgisi olan varsa buraya yazar, yoksa yapacak bir şey yok, ben bu konudan hiç anlamıyorum anlasam uslubunuzdan dolayı yardım edebilir, ısrarınızdan dolayı ise etmeyebilirdim, kısaca; forum editörleri olarak bu konuda size daha fazla yardımda bulunabilecek durumda değiliz, dahası, sorununuz konusunda bir tek Heytbecom detaylı bilgiye sahip, o da bu tür bir destek vermiyor, zira 2 yıldır burada bu tip yüzlerce destek verdiği halde ondan sonra da her türlü haksız eleştiriye maruz kalmıştır, ve, kendisi insanların sorunlarını araştırıp, deneyip çözüp öğrenmesinin en doğru yol olduğuna inanıyor..
Forumun ilk açıldığı günlerde forum kurucularının mesajlarına bakarsanız, sadece ısrar nedeniyle insanların forumdan uzaklaştırıldığını görebilirsiniz, lütfen töleransımızı anlayıp gereğini yapınız..
Sorununuz için şimdi aklıma gelen önerimi de yazayım, ana sayfada yer alan ilk 10 yazınızı html editörde yeniden düzenleyin, bakın yazılarda div ve benzeri kodlar varsa silin, yazı yayımlarken başka sitelerden direkt kopyala yapıştır yaparsanız bu tür kodları silmeden yayımlamayın..
Çoğu kişiye dediğim şeyi size de demek zorundayım, (çok zor beğenirim) sitenizde kullandığınız tema çok kötü değiştirin (şu an kullandığım temayı isterseniz iletebilirim),..
@metalcil
Lütfen siz de üstte yazdıklarımı değerlendirip ona göre davranın, forum kurallarında hiç bir konuda kesin çözüm garantisi verilmediği belirtilmiştir, zaten sizin sorununuz direkt Wordpress ile ilgili değil, site düzenleme sorunudur, ama bekleyin belki destek vermek isteyen bir arkadaş çıkar..
Heytbecom; verdiği anahtar kelimelerle araştırma yapıp, deneyip sorununuzu çözmenizi söylüyor, dahasını yazacak olsa yazardı..
İndirdiğiniz temalar içinde ek olarak ie.css vb dosyalar varsa o tema all browser compatibility'dir, tema sitelerinden bu tür temalara ulaşabilirsiniz, şu an kullandığım tema o tür bir tema isterseniz iletebilirim, kendi adıma yardımcı olmayı şok isterdim ama, bilmiyorum..