Yazılan yazıların sol üst köşesinde büyükçe tarihi nasıl gösteririz?
bu sitedeki gibi.
Yazılan yazıların sol üst köşesinde büyükçe tarihi nasıl gösteririz?
bu sitedeki gibi.
Bu eklenti işinize yarayabilir.
freshy temasını modifiye ederek yaptığım bloga kendim ekledim bir tane, ama table olarak malesef, div lere daha ısınamadım, eski kafalılık işte :|
GenaroFlores,
Sitendeki temanın türkçe dil dosyasını nereden bulabilirim?
bu arada eklenti için teşekkürler deneyeceğim umarım işimi görür
comments.php ve theloop.php dosyalarında 2 tane yerin arasına bir kod eklettiriyor ama arattırttığı kodları bulamıyorum yok öyle bir kod
hemde K2 temasını kullanmama rağmen
Türkçe dil dosyası yok malesef, Wordpress tr dil dosyası haricinde olanları manual olarak tema içinden düzelttim.
Peki paylaşabilir misiniz o türkçe içerikli dosyaları ?
tema içinde
de_DE.po
diye bir dosya var ben bunu türkçeleştirince nasıl bu dil dosyasını kullanabilirim ? nereden seçebilirim?
istersen index.php vs. gönderebilirim ama başka dosyalarda da değişiklik yapmıştım, şimdi hatırlayamıyorum, tabii sağlıklı olan dil dosyasını düzenleyip eklemek..
Selam Arkadaşlar ben aşağıdaki temayı kullanıyorum
http://www.kapikua.com/2006/07/24/theme-leia/
Birtürlü bu temada bu eklentiyi gösteremedim.Bu eklentinin readme si K2 teması için hazırlanmış. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
İki kod var biri theloop.php sayfasına eklenecekmiş yalnız benim öyle bir sayfam yok. Diğer kod ise comments.php e eklenecek. Eklenecek kodu ve benim comments.php kodlarını aşağıda verdim.
[b]Comments a eklenecek kod şu:[/b]
[code]<?php if (function_exists('slds_date_stamp')) { slds_date_stamp(get_comment_date('U'), $k2_comment_alt); } ?>[/code]
[b]Bu benim temanın comments.php kodu[/b]
[code]<?php if ( !empty($post->post_password) && $_COOKIE['wp-postpass_' . COOKIEHASH] != $post->post_password) : ?>
<p><?php _e('Enter your password to view comments.'); ?></p>
<?php return; endif; ?>
<?php if ( $comments ) : ?>
<?php foreach ($comments as $comment) : ?>
<?php endforeach; ?>
<?php else : // If there are no comments yet ?>
<p><?php _e('No Hay comentarios.'); ?></p>
<?php endif; ?>
<?php if ( comments_open() ) : ?>
<?php if ( get_option('comment_registration') && !$user_ID ) : ?>
<p>You must be /wp-login.php?redirect_to=<?php the_permalink(); ?>">logged in to post a comment.</p>
<?php else : ?>
<form action="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-comments-post.php" method="post" id="commentform">
<?php if ( $user_ID ) : ?>
<p>Logged in as /wp-admin/profile.php"><?php echo $user_identity; ?>. /wp-login.php?action=logout" title="<?php _e('Log out of this account') ?>">Logout »</p>
<?php else : ?>
<p><input type="text" name="author" id="author" value="<?php echo $comment_author; ?>" size="22" tabindex="1" />
<label for="author"><small>Nnombre <?php if ($req) _e('(obligado)'); ?></small></label></p>
<p><input type="text" name="email" id="email" value="<?php echo $comment_author_email; ?>" size="22" tabindex="2" />
<label for="email"><small>E-mail <small>(no sera publicado)</small> <?php if ($req) _e('(obligado)'); ?></small></label></p>
<p><input type="text" name="url" id="url" value="<?php echo $comment_author_url; ?>" size="22" tabindex="3" />
<label for="url"><small>Pagina web</small></label></p>
<?php endif; ?>
<p><small>XHTML: Puedes usar estos tags: <?php echo allowed_tags(); ?></small></p>
<p><textarea name="comment" id="comment" cols="100%" rows="10" tabindex="4"></textarea></p>
<p><input name="submit" type="submit" id="submit" tabindex="5" value="Enviar comentario" />
<input type="hidden" name="comment_post_ID" value="<?php echo $id; ?>" />
</p>
<?php do_action('comment_form', $post->ID); ?>
</form>
<?php endif; // If registration required and not logged in ?>
<?php else : // Comments are closed ?>
<p><?php _e('Lo siento, los comentarios estan cerrados en este momento.'); ?></p>
<?php endif; ?>
[/code]
[b]Diğer kod bu:[/b]
[code]<?php if (function_exists('slds_date_stamp')) { slds_date_stamp(get_the_time('U'), $k2_post_alt); } ?>[/code]
[/b]benim index.php kodu [/b]
[code]<?php
get_header();
?>
<h4>
<?php the_content(__('(Leer mas ...)')); ?>
</h4>
<h5>
<?php comments_popup_link(__('<p><span class="comentarios">Yorum Ekle</span></p>'), __('<p><span class="comentarios">Yorumlar (1)</span></p>'), __('<p><span class="comentarios">Yorumlar (%)</span></p>')); ?>
<p><span class="categoria">
Kategori: <?php the_category(',') ?></span></p>
<p>
</p>
</h5>
<?php comments_template(); ?>
<h4>
Lo siento, no hay ningun resultado con esa cadena de busqueda.
</h4>
<?php endif; ?>
<?php get_sidebar(); ?>
[/code]
İnşallah açıklayabilmişimdir. Çok teşekkürler
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.