WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

WordPress Hakkında Sorular

(12 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce Hayko tarafından başlatıldı
  • weskowesko tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. 1) Alt Kategorilerde Yazılan Mesajların index.php de veya bağlı olduğu kategoride çıkmamsını sağlamamak mümkün mü ? mümkünse Nasıl ?
    2) Kategorileri Bu Şekilde Ayırmak Mümkün mü Mümkünse Nasıl ? Caps :
    3) Online Misafir Sayısını Hangi Eklenti İle Gösterebilirim ?
    4) Yazılan Bir Yazının Üst Kategoride Tam Olarak Çıkmasnı İstemiyorum Yani Bir Kısmı Çıksın Konun Tam Linki Tıklanıncada Hepsinin Çıkmasını İstiyorum Joomladaki gibi Bu Olay Mümkün mü ? mümkünse Nasl ?

Yardım Eden Herkese
    Şimdiden Teşekkürler

1 yıl önce #
  2. 3 için cevapım WP-UserOnline

1-2-4 için cevap burdan buyrun

1 yıl önce #
  3. diğer sorularımı çzdüm 3 de hata kodu aldım etkinleştirince böyle bir hta vriyor

[code] WordPress veritabanı hatası: [Specified key was too long; max key length is 1000 bytes]
    CREATE TABLE wp_useronline ( timestamp int(15) NOT NULL default '0', userid int(10) NOT NULL default '0', username varchar(50) NOT NULL default '', displayname varchar(255) NOT NULL default '', useragent varchar(255) NOT NULL default '', ip varchar(40) NOT NULL default '', location varchar(255) NOT NULL default '', url varchar(255) NOT NULL default '', type enum('member','guest','bot') NOT NULL default 'guest', UNIQUE KEY useronline_id (timestamp,username,ip,useragent)) ENGINE=MyISAM;

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/trmobile.net/httpdocs/wp-includes/wp-db.php:121) in /var/www/vhosts/trmobile.net/httpdocs/wp-includes/pluggable.php on line 275[/code]

1 yıl önce #
  4. sql sorgusu

ilk önce eklentiyi etkinleştir. sonra yukardaki linkdeki sql sorgusunu çalıştır.

not: eklentiyi her etkinsizleştirdiğinde bu sql sorgusunu çalıştırmak zorundasın..

sql sorgunusu bir defa çalıştır olmazsa eğer eklentiyi etkinsizleştir tablolardan wp_online... diye bir şey var bunu sil sonra eklentiyi tekrar etkinleştir sonra verdiğim sql sorgusunu tekrar çalıştır olacakdır..

kesin olacakdır ;)

1 yıl önce #
  5. deniyorumda durduk yere neden böyle br hata verdi anlamadım

1 yıl önce #
  6. malesef eklenti sorunu bu.. bazen db tabloları yerleştiremiyorum.

1 yıl önce #
  7. sen de de vermişmyidi ?

1 yıl önce #
  8. çözüldü sanırım. evet vermişti.

1 yıl önce #
  9. yaptım sql sorgusunu oldu fakat online kullancıları tıklayınca böyle br hata veriyor

http://trmobile.net/useronline/

1 yıl önce #
  10. bu bence gereksiz bir sey sen bunu iptal et :)

cevabıda malesef bilmiyorum

1 yıl önce #
  11. wpuseronlineda eğer bu hatayı alıyorsanız. Eklentinin bulunduğu sitenin forumlarında arama yapın orada iki adet güncelleme dosyası eklemişler. Her ikisinide deneyin bir tanesi sorunsuz çalışacaktır.
    * Eğer oda olmadıysa yukarıdaki hatada yer alan sql sorgusunu phpmyadminden el ile girmeyi deneyin...

1 yıl önce #
  12. weskowesko
    Üye

benim sorularım şunlar;
    1-wordpresste alan adı almak paraylamı bedawa hiç yoqmu www.wesko.wordpress.com gibi misal alan adı bedava warmı
    2-temaları we diğer seçenekleri nasıl ayarlarız web sitemizi bana bununla ilgili makale werirseninz sewinirim
    pls cvp..............

Yönetici notu: Lütfen Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun, forum kurallarını okuyun! [Hasan]

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.