WordPress Türkiye Forumları » bbPress

Neden hep sonradan

(7 posts)
  • 1 yıl önce yok2504 tarafından başlatıldı
  • yok2504 tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Neden hep sonradan bu eklentileri eklemek zorundayız, forumu kurduğumuzda gerekli olan eklentiler birlikte yüklenmiş olarak gelse daha iyi olmaz mı?

Tarih: 1 yıl #
  2. bunun nedeni tema'yı yazan arkadaş bunu sade wordpress için yazmış olması ekstra kod yazmak istemediğinden ;) ama bunun da çaresi var tabi. widget wordpress'in en sevdiğim yani. ve bu yan menulerde php kodu çalıştırmak içinde eklenti mevcut forumu iyice araştırın bu konu hakkında bir mesajım var.. sidebarda php kodu çalıştırması diye aratırsan.. bunu uygularsan ve widget uyumlu bir teman varsa hiç sorun değil.. örnek olarak benim kullanıcı adımdaki site ye bakabilirsin. sidebarda tek kod eklemiş değilim.. hem bu

3. sitene baktım güzel, ama ie de sorun veriyor...

mozillada güzel görünüyor..

4. ekranı çekip yollar mısın acaba benim için.

5. sağ tarafta olması gereken menü ie ile açıldığında alt tarafta oluyor. (acaba bana güvensizliğindenmi printscreen istedin yoksa ie yokmu sende? neyse... )

tamammı için
    http://img525.imageshack.us/img525/8760/eylultopraks304tes304bh4.jpg

6. böyle bir konuda sana neden güvenmiyim.. bozuksa bozukdur :) düzeltmek için yardım istemiş oldum sadece aklında başka bir şey olmasın

yok bu sorunu yaşan bir kaç kişi var ben sorunu buldum ama emin olmak istedim... acaba ekran çözünürlüğün 1280x768 üzerinde midir?

7. hayır o çöznürlüğün üzerinde değil,

biraz geç cavap verdim ama :D

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.