wpg22Fg2adminsideblock.php şöyle bir hata alıyorum.. şöyle bir çözüm var ama anlamıyorum bilgisi olan arkadaşlar var mıdır?
wpg22Fg2adminsideblock.php şöyle bir hata alıyorum.. şöyle bir çözüm var ama anlamıyorum bilgisi olan arkadaşlar var mıdır?
Sorunu onlarda çözememişler. Bir kaç kod ekleyincede düzelmemiş stephenju'nun çözümüü ise
For people with this problem, do you have magic quote on in php.ini? See: http://us.php.net/manual/en/ref.info.php#ini.magic-quotes-gpcIf it's on, try set both magic_quotes_gpc and magic_quotes_runtime to off in your php.ini and see if that fixes the issue:
Code:
magic_quotes_gpc = off
magic_quotes_runtime = off
php.ini'nizden magic_... fonksiyonlarını kapalı durumuna getirin demiş.. Ama bunu sadece hostun yetkilileri yapabilir.
evet öyle demişler dediklerini yaptım ama yok nafile sonuç sıfır.
bakalım cms yada başka bir şey'e entegre edicem sanırım olmadı 2.1.3 kurucam artık
drupal joomla ve e107 birde wordpress arasında gidip gelirken :(
anladım ki wordpress bi başka cms olarak bile kullanılıyor.. :(
ama benim gallery2 scriptine ihtiyacım var.. ortamı şenlentirmek içinde bir cms yada wordpress'e :( wordpress'in g2 entekresyonu olmuyor malesef.
ühü ağlamak istiyorum.. hasan böyle yazdım diye uyarma gerekirse editle :)
aslında ne yapsam ne edsem şu yeni projemi hayata geçirsem bilmiyorum..
joomla kullanıcı dostu değil.. drupal'In kullanıcı kaynağı yok denecek kadar az e107 ise aman allahım diye bağırtırıyor.. ingilizce kursu baktim bi sinirle 3-5 milyar diyor. bu fiyata ben script yazdırırım sil baştan :)
neyse sonuç hüsran yeni bir şey olursa paylaşırım.. gallery2 '^yi wordpress'e entegre edemediysem joomlayıda kendime entegre ederim artık :)
ufukda yeni bir php kodu var.. bekle beni joomla :)
yaşasın wordpress :) yaşasın php yaşasın özgürlük..
Birgün gallery2 wordpress sorunsuz entegre olur mu bilmem ama ben wordpress istiyorum.. çok sevdim ben onu... :'(
belki bi çözüm üretirler ilerde. Bence 2.2 için çok erken. 2.1.3'de yapabiliyosan onda kal. Bu wp-plugins.net'deki eklenticilerin siteleri bile hala 1.5... birde bu yandan bak
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.