WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Temam widget'lara uyumlu değil ne yapabilirim?

(39 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce myro tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. Merhaba arkadaslar azpismis_sb temasinin widgetlenerek ve bolumlerinde oynanarak mutasyona ugramış halini buradan veriyorum.. ismide azpismis_sb_myro ehe ehe..

orjinalini merak edenler buraya bakabilir.. mutasyon halini merak edenlerde buraya bakabilirler.. kalın sağlıcakla..

Tarih: 1 yıl #
  2. www.dosyam.net yükleye bilir misin aynı dosya'yı.

3. elbette

4. ahanda burada

5. eylultoprak sitemde soyle bir durum ciıktı ortaya.. yorum bolumune tıklayınca daha once benim girdigim ad ve mail adresi cikiyor baska pclerdede denettim hala ayni sebebi nedir sence?

6. aa prd tmm hallettim ie den kaynaklaniyormus..

Yönetici notu: Sevgili myro, daha önce de defalarca uyarıldınız; fakat hala uyarıları dikkate almıyorsunuz. Burasının kuralları olan bir forum olduğunu unutmayın, mesajlaşma programı kullanıyor gibi arka arkaya mesaj göndereceğinize mesaj göndermeden önce iyi düşünün ve o şekilde mesaj gönderin. Ayrıca mesajınızı 15 dakika içinde düzenleme şansınız da var. Ve Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun. Bu şekilde devam ederseniz, üzülerek yeniden üyelik seviyenizi değiştirmek zorunda kalacağız. [Hasan]

7. myro kardeşim şu temaya koyduğun kodları hangi dosyaları değiştirdiysen sende bana yardımcı olabilirmisin??

8. elbette olurum ne istiyorsunuz yazın tam ve açıklayıcı olarak bende cevap yazarım hemen

9. yeni bir konu açıp soruyu orda tartışmak en iyisi olacakdır.
    çözülmüş konu çünkü :) yeni yer yeni soru yeni sorun :)

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.