Anasayfada, sidebar'da giriş kutusunu nasıl koyabiliriz?
Anasayfada, sidebar'da giriş kutusunu nasıl koyabiliriz?
soruyu anlaşılır bir şekilde tane tane alabilirmiyiz..
sidebar'a bir şey ekleyeceksin ama ne ekleyeceksin anlamadım.
Sanırım Blog Kazanı'ndakine benzer bir giriş formu istiyorsunuz?
Hayır Hasan, şuradaki gibi bir şey istiyorum.
Aşağıdaki kodu istediğin yere kopyala. Sonda "a hhref" yerine gözükmesi için "b href" yazdım orayı düzeltin tabii. Kod çalışıyor belki kopyala yyapıştırdan sebep bir arıza çıkmıştır.
<?php
global $user_ID, $user_identity;
get_currentuserinfo();
if (!$user_ID):
?>
<h2><?php _e('Login'); ?></h2>
<form name="loginform" id="loginform" action="<?php echo get_settings('siteurl'); ?>/wp-login.php" method="post">
<label>Kullanici:<input type="text" name="log" id="log" value="" size="20" tabindex="7" /></label>
<label><?php _e('Password') ?>: <input type="password" name="pwd" id="pwd" value="" size="20" tabindex="8" /></label>
<input type="hidden" name="rememberme" value="forever" />
<input type="submit" name="submit" value="<?php _e('Login'); ?> »" tabindex="9" />
<?php wp_register('', ''); ?>
<input type="hidden" name="redirect_to" value="<?php echo $_SERVER['REQUEST_URI']; ?>"/>
</form>
<?php
else:
?>
<h2><?php echo $user_identity; ?></h2><?php wp_register(); ?>
- <B href="<?php echo get_settings('siteurl') . '/wp-login.php?action=logout&redirect_to=' . $_SERVER['REQUEST_URI']; ?>"><?php _e('Logout'); ?>
<?php
endif;
?>
Bu kodları yazdım ama çıkmadı. Boşluk oldu sadece eklediğim yerde.
Linki bulmaya üşenmiştim. Madem sorun çözülmedi cevap burada:
http://www.homelandstupidity.us/2005/04/14/wordpress-sidebar-login-form-hack/
Aynı soruyu bende bu forumda sorup cevap almıştım, arama ile de bulabilirsin.
Blog Kazanında kullandığımız kodu veriyorum. Kendiniz istediğiniz şekilde düzenlersiniz.
http://pastebin.ca/499678
Olmadıysa sende bie sorun var diyeceğim. Çünkü Blog Kazanında ne yazdıysam buraya kopyaladım.
Kodları sideber.php dosyasına ekliyorum. Burada bir hata yok değil mi?
Merhabalar. verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Login formunu sayfama ekledim ancak sidebar kısmı genişlediği için sorun yaşıyorum.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.durumu biraz daha açıklayabilmek için ekteki resme bakabilirseniz seninirim. şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar bu kodları nereye yapıştıracağız ?
Sanırım Eklentiler - Eklenti yöneticisine yapıştıracağız kodları yanlışım varsa düzeltin. Kodun nereye yapıştırıldığının da bir önemi yok.
Arkadaşlar bu kodları nereye yapıştıracağız ?
Nerede görünmesini istiyorsanız oraya, mesela yan menü için, sidebar.php ye..
2.5.1 surumu için uygun kodlar yokmu burdakıler çalısmadı
wp-userlogin adlı eklentiyi kullanabilirsiniz
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.