WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

[kilitli]

acil yardım

(6 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce blooqle tarafından başlatıldı
  • blooqle tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli

Etiketler:

1. Project-Id-Version: WordPress 2.1.2 Türkçe dil dosyası POT-Creation-Date: PO-Revision-Date: 2007-03-13 17:08 0200 Last-Translator: Hasan Karaboğa Language-Team: WordPress Türkiye MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=utf-8 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Poedit-Language: Turkish X-Poedit-Country: TURKEY X-Poedit-SourceCharset: utf-8 Plural-Forms: nplurals=1; plural

Bloguma blogginpro temasını kurdum bu şekilde geldi bu sorunu nasıl çözebilirim ?

teşekkürler

Yönetici notu: Lütfen konu başlıklarınızda acil, yardım gibi ifadeler kullanmayın, forum kurallarını okuyun. [Hasan]

1 yıl önce #
  2. kardes sana yardimci olamayacagim ama tavsiyede bulunayim sana bu konu basligini kullanmak yerine sonuclanmamistan konu basliginin yanina kirmizi bir ikon koyuluyor uygula.. yoksa adminler engelliyor gereksiz yazanlari bilgine..

1 yıl önce #
  3. temanın kendi kodlamasından kaynaklanıyor. Başka bir temda tüm tema dosyalarını UTF-8 yaptığımda düzelmişti. Deneyebilirsin...

1 yıl önce #
  4. Bunu nasıl yapabilirim

bu poedit yada diğer programları indirdim ama berbat kullanamadım hepsini geri sildim vaktin varsa yardım edebilirmisn ?

1 yıl önce #
  5. notepad++ adlı editörü indirerek deneyebilirsin.
    birde bu hatayı veren yeri,tema düzenleden tespit edebilirsin.

1 yıl önce #
  6. abi

utf olarka cewirdim ftpden yolladım
    hala

<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso--" /> bu çıkıyor hata burda bi yerde sanırm nasıl düzenlenebilir

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.