.swf dosyaları nasıl editlenir?
bilgisi olan varmı acaba.
WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular
.swf dosyaları nasıl editlenir?
(9 posts)-
Tarih: 1 yıl #
-
"swf to fla" diye bir program olması lazım. Swf dosyalarını fla formatına dönüştürüyor ve düzenleyebiliyorsun.
Tarih: 1 yıl # -
teşekkürler ama fla ya dönüştürmeyeceğim sadece düzenleyeceğim.
.swf dosyalarının düzenlenebilir halidir .fla.
forumdada paylaştığım flash cortex eklentisinin mp3 ler için olan playerın rengini felan değiştirecem.Plugindeki dosyanın uzantısı .swf Eğer .fla ya dönüştürürsem eklentiye zarar verirmi?
kadirhas youtube'un rengini nasıl değiştriceksin yok öyle birşey :) ayrıca youtubeda bulunan dosyalar swf değil. sadece oynatıcı swf. onuda değiştiremezsin. Ama eğer diyorsanki [ mesela benim temam siyah playerın arka planı beyaz (varsayılan beyazdır) onu siyah yapmak istiyorum diyorsan. flashcordex ine <param name="BGColor" value="000000" /> bu kodu ekle
Not : value="000000" Bu bölüm siyaha göre ayarlanmıştır. Kendi renk kodlarına göre düzenleyebilirsin.Tarih: 1 yıl # -
birincisi kadirhas değil kadiras:)
ikincisiyse ben youtube un rengini değil mp3 playerin renklerini değiştireceğim.Açtığım konuda 2. mesajıma bak istersen.
Teşekkürler.Tarih: 1 yıl # -
swf to fla programı dışında bende başka program bilmiyorum.onla fla ya dönüştürüp sonra editleyip sonrada swf olarak kayıt edersin.Ama o dosyanın gerçek fla dosyası gibi olmuyor o dönüştürdüğün dosya.Daha bir basit oluyor ayrıntısız yani.Belki rengi değiştirebilirsin.
Önce swf decompiler programını indirmelisin. Ardından bu program aracılığı ile .fla dosyasını olusturacaksın. bu .fla yı macromedia flash aracılığı ile
editleyebilirsin..Tarih: 1 yıl #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil