Merhabalar...
Normalde Firefox kullanıyorum. Görünürde giç bir problem yok. Ama sayfanın altınaki "Önceki Yazılar"a tıkladığımda ya da Arşivden bir ay seçip görüntülediğimde yazılar şu şekilde görünüyor:
Litvanya’daki bir Sovyet yetimhanesinde büyüyen Hannibal, çevresindeki bütün çocuklardan farklıdır. Farklı olması, kimseyle anlaşamamasına sebep olmuş
İşin ilginç tarafı, ana sayfada gösterilecek mesaj sayısını 5 olarak ayarlamıştım. Bu 5 başlık tamamen normal, ama "Önceki Yazılar" dediğimde karşıma çıkan sayfalar bozuktu. Gösterilecek başlık sayısını 10 olarak ayarladığımda bu sefer de 10'u da düzgün görünüyor. Yani "Önceki Yazılar" ve Arşivde yeralan her yazının karakteri bozuk çıkıyor.
Bunun yanında, Internet Explorer'da ise herşey, tamamı ile bozuk. İlk beş yazı da, sonrakiler ve arşivde. Üstelik Internet Explorer'da sayfa daralmış görünüyor.
Bu sorunu nasıl hallederim.
Çok saçma geliyor bana böyle olması.
Firefox'da bir bölümü, Internet Explorer'da tamamı bozuk.
Unutmadan belirteyim: SMF Forum için googlesitemap.php adlı birşey kullandım. Bunu Wordpress için de denemiştim ama olmamıştı. Acaba bunun yüzünden olmuş olabilir mi?
googlesitemap.php dosyasına buraya ekleyemiyorum. Google'da aratınca direk çıkıyor zaten.
Acil yardım ederseniz çok çok teşekkür ederim.
Destek sorusu değil