WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

Blogging Pro teması Türkçe karakter sorunu

(5 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce blooqle tarafından başlatıldı
  • amarat tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Project-Id-Version: WordPress 2.1.2 Türkçe dil dosyası POT-Creation-Date: PO-Revision-Date: 2007-03-13 17:08 0200 Last-Translator: Hasan Karaboğa Language-Team: WordPress Türkiye MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=utf-8 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Poedit-Language: Turkish X-Poedit-Country: TURKEY X-Poedit-SourceCharset: utf-8 Plural-Forms: nplurals=1; plural

Bloguma blogginpro temasını kurdum bu şekilde geldi bu sorunu nasıl çözebilirim bi fikri olan varmı ?

teşekkürler

1 yıl önce #
  2. ObsessiO
    Üye

Arkadaşlar cevap yokmu?
    Diğer türkçe karakter sorunlarına da baktım ancak benim sorunuma cevap olamadı.

Aynı sorun bende de var.

1 yıl önce #
  3. bu sorun bende de vardı ama sonra yanılmıyorsma ya kendiliginden düzeldi ya da çok küçük bir şey silmiştim headerdan sorun halolmuştu ama şimdi tam manasıyla hatırlamıyorum ama bu sorunun cevabı kesinlikle bu forumun bir köşesinde ben öyle çözmüştüm.

1 yıl önce #
  4. ObsessiO
    Üye

Senin de mesajlarının olduğu bir konuda bunun için yazışmalar yapılmıştı. Ancak tam bir arapsaçı durumu.
    Neyin nerde olduğu belli değil ;)

Bu yüzden tam ve teMiz bir yol bilen arkadaş varsa buraya çözümü yazabilirmi?

1 yıl önce #
  5. evet o ara allowed memory size hatası alıyordum bundan kurtulmak için sürüm yükselttiim , türkçe hatası aldım , sonra türkçe hata bir şekilde düzelir gibi oldu sonra bu hata geldi. hepsine teker teker gelin dedim sonrada düzeldi az sabır..

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.