php_value memory_limit 32M heheh alakasız ve çok saçma sorun ne sizin hostunuzda nede Php.ini de sorun wordprees trnin dil sorunudur suçu Makinalara atmayın aynı sorunu yaşadım hemde az önce hostuma attım son sürümü wordpress-2.3.3 burdan indirdim kurdum hata neyse sunucum windows bazı sorunlar çıktı localde deneyim kurayım onun db hostta atar ayar veririm dedim ama gel görki Sorun : Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 24576 bytes) in C:\AppServ\www\vp\wp-admin\includes\update.php on line 22
Bu şimdi diyeceklerki herkeze deikleri gibi memory size var yükselt 10 yap 32 yap php.ini diyecekeler demi arkadaşlar Diyecek olanada Kapı gibi php.ini dosyamın gerekli bölümü :
max_execution_time = 30 ; Maximum execution time of each script, in seconds
max_input_time = 60 ; Maximum amount of time each script may spend parsing request data
;max_input_nesting_level = 64 ; Maximum input variable nesting level
memory_limit = 128M ; Maximum amount of memory a script may consume (128MB)
Sanırım daha nasıl yükseltecem onuda denedim 512 yaptım aynı hatadaki limiti girdim yine aynı..
Şimdi resimli açıklayım sonra hata düzelmeyince hopp aldım solugu Wordprees resmi sitede ve ordan aynı sürümü indirdim ama ingilizce olanı tabiki kurdum işte bakın yorum sizin Beyler :

Sanırım sorun bellidir ilginize sorun dil dosyasında beyler..
aynı makinada aynı sürüm kuruyorum biri türkçe olan sürüm hata veriyor diğeri ingilizce ama hatasız kuruluyor türkçe hatayı yazana siz memory hatası diorsunuz ama aynı sürüm ozaman diğeridi vermesi lazım hatayı demi olayda mantıksız yer varmı yok dil dosyasının adını değiştirdiğimde normal kuruluma giriyor ama değiştirmediğimde hatayı veriyor.
Kolay gele...