WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

upgrade sorunu

(11 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce bozkurt18 tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\server\www\blog\wp-includes\capabilities.php on line 31

Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 98304 bytes) in C:\server\www\blog\wp-admin\admin-functions.php on line 269

değerli arkadaşlar, yeni sürüme geçemedim ve bu hatayı aldım.

lokalhostta yeni sürüme geçeyim dedim. wp-content ve config hariç tüm herşeyi sildim. Sonra blogu açtım her taraf karakter hatası. daha sonra
    localhost/blog/wp-admin/upgrade.php dosyasını çalıştırdım ve bu hatayı aldım.

yardımlarınızı bekliyorum.

Tarih: 1 yıl #
  2. php.ini içindeki bu değeri php_value memory_limit 32M yada 10m den yüksek bir değer verir misin..

3. teşekkürler Eylül.
    sorun localhosttan kaynaklanıyormuş. şuan iki sitemide upgrade ettim. Tekrar teşekkürler.

4. güle güle yine bekleriz.. :) sende sağol.

5. topakli
    Üye

ben onu 100 m ve 32m olarak denedim fakat hala bi sonuç alamadım wamp server 1.7.0 kullanıyorum...yardımcı olursanız sevinirim...

6. Merlin19
    Üye

php_value memory_limit 32M heheh alakasız ve çok saçma sorun ne sizin hostunuzda nede Php.ini de sorun wordprees trnin dil sorunudur suçu Makinalara atmayın aynı sorunu yaşadım hemde az önce hostuma attım son sürümü wordpress-2.3.3 burdan indirdim kurdum hata neyse sunucum windows bazı sorunlar çıktı localde deneyim kurayım onun db hostta atar ayar veririm dedim ama gel görki Sorun : Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 24576 bytes) in C:\AppServ\www\vp\wp-admin\includes\update.php on line 22

Bu şimdi diyeceklerki herkeze deikleri gibi memory size var yükselt 10 yap 32 yap php.ini diyecekeler demi arkadaşlar Diyecek olanada Kapı gibi php.ini dosyamın gerekli bölümü :
    max_execution_time = 30 ; Maximum execution time of each script, in seconds
    max_input_time = 60 ; Maximum amount of time each script may spend parsing request data
    ;max_input_nesting_level = 64 ; Maximum input variable nesting level
    memory_limit = 128M ; Maximum amount of memory a script may consume (128MB)

Sanırım daha nasıl yükseltecem onuda denedim 512 yaptım aynı hatadaki limiti girdim yine aynı..

Şimdi resimli açıklayım sonra hata düzelmeyince hopp aldım solugu Wordprees resmi sitede ve ordan aynı sürümü indirdim ama ingilizce olanı tabiki kurdum işte bakın yorum sizin Beyler :

wp
    wp1
    wp2
    wp3
    wp4

Sanırım sorun bellidir ilginize sorun dil dosyasında beyler..
    aynı makinada aynı sürüm kuruyorum biri türkçe olan sürüm hata veriyor diğeri ingilizce ama hatasız kuruluyor türkçe hatayı yazana siz memory hatası diorsunuz ama aynı sürüm ozaman diğeridi vermesi lazım hatayı demi olayda mantıksız yer varmı yok dil dosyasının adını değiştirdiğimde normal kuruluma giriyor ama değiştirmediğimde hatayı veriyor.

Kolay gele...

Tarih: 6 ay #
  7. @Merlin19 AppServ yerine easyphp kurup dener misin.

8. Merlin19
    Üye

Sonuç aynı değişen birşey yok Ya maktıklı düşünün 2 aynı sürüm tek fark biri türkçe biri ingilizce ingilizcede hata yok kuruluyor ama türkçe kalıyor ama dil dosya adını değiştirirsem hali ile ing dönüyor ve kuruluyor.
    Hadi Makinam hatalı Appserverde öle Windows 2003 Plesk 8.2 1 + 1 Ram 100Mbit 3.0 Saat hızında Php 4.x php 5.x destekli kendime ait sunucum var her yolu denedim olmuyor ama 2.x serisinde herhangi bir sorun yok onu localdede denedim kuruluyor bu son sürümde var bişi yani sorun milletin serverinde yada Mysqlda değil sorun dilde ha derseniz kardeşim bu son sürüm windows makinada çalışmaz ona lafım yok ozaman..

9. ha derseniz kardeşim bu son sürüm windows makinada çalışmaz ona lafım yok ozaman..

Ben bilmem hasan bilir.. Hasan'a paslıyorum.

10. Merlin19
    Üye

hehe bende bilmiyorum WordPress'e attım topu hehe:) neyse sorunu çözmeye çalışıyorum ama editlemediğim yer kalmadı Blogda:)

11. @Merlin19 Sorun 64 bit işletim sistemlerinden kaynaklanıyor. Bu konu daha önce forumda tartışılmıştı. Ordan bakarak sorunu giderebilirsiniz.. Tabi siz 64bit işletim sistemlerini kullanıyorsanız.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.