Merhaba ben yazar adı üzerine tıklandığında detayın gözükmesini istiyorum siteden arattım bişiler buldum uyguladım ama olmadı
link veriyor tıklıyorum boş cıkıyor
http://www.kanserblog.com/archives/author/onur/
böyle boş sayfa gözüküyor nerde hata yapıyorum
WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım
Yazar Profili
(14 posts)-
Tarih: 1 yıl #
-
yazar olarak aratınca forumda bir sürü var bunlardan biri acaba işinizi görmüyor mu..
birde statd eklentisini kurun bakalım o olacakk mı?
Tarih: 1 yıl # -
detaydan kastın ne acaba verebilir misin örnek
ben şimdi Post Author Profile diye eklentiyi yükledim ve etkinleştirdim başka hiç birşey yapmadım ?
be adını tıklıyorum değer döndürmüyor bana neden olabilir eksik ne yapyoeumTarih: 1 yıl # -
nugre anlaşamıyoruz bana yapmak istediğinin bir örneğini gösterir misin
örnek bilmiyorum istediğim yazar adını tıklatınca onun la ilgili bilgiler gelsin işte resmi adı , soyadı vb
http://www.eylulgunesi.com/index.php?author=1 şöyle bir şey yaptım ama tam olmadı biraz üstünde uğraşmak lazım
http://geekgrl.net/2007/01/02/profile-pics-plugin-release/
şunu kullandım üstünde çalışmak lazım
çözdüm tamam.. ilk önce bu tag kullan
\">View all
posts by <?php the_author_nickname(); ?>sonra bunları yap.. türkçesini sanırım anlarsın
1. Upload profile-picture.php to wp-content/plugins/
2. Upload folder “authors” to wp-content/uploads/
3. Set folder wp-content/uploads/authors to chmod 777
4. Activate Profile Pictures plugin from the plugins page in the WP admin area
5. Change settings if desired, from within the OPTIONS: page in the WP admin area
6. Add the following code to your theme’s author.php file, or use the included themes/my-theme/author.php as a template for creating your own author page template (more details below)sonra kullanıcılar profilden her yeri doldur
tabi biraz kodu temaya uyarlaman lazım
HORT :)
Bizim sitede de acayip bir durum yaşıyorum. Author.php gayet güzel çalışıyor, verileri alıyor ama yalnızca siteye yazı eklemiş kişilerde. :)
Ör: www.dizidizi.net/author/admin , www.dizidizi.net/author/ByRoN
Diğer üyelerde adresi bulamıyor, 404 veriyor. Author template'in kodları aşağıda. Sorun nedir acaba. Çıkamadım da ben içinden.
Tarih: 10 ay # -
author zaten adı üstünde yazarların listesini yapıyor..
güzel hort... :))
@heybetcom
Peki www.yuzsekiz.com 'da nasıl çalışıyor bu? Herkesi default olarak "yazar" mı yapıyorlar ki?
Yapman gerekenler: Biraz basit bir yol olacak ama şimdilik idare et..
verdim ayrıca sitemdeki yazarlık bölümü kısmınada ekledim .... iyi çalışmalar..
NOT: Sitene dışarıdan uye olmadan yorum yapan birinin profili çıkmauyacağı için sorun çıkarabilir. Bilgin olsun..
Eyvallah heytbecom. Sorunsuz çalıştı. Tek sıkıntısı beni "admin" olarak değil de afganaf olarak görmesi. Onun da bir çözümü yok zaten şu durumda. Adımı admin yapmam lazım. :D
Yuzsekizde author_name=xxx linkini kullanıyorlar. Author/xxx linki, xxx eğer yazı yazmamışsa çalışmaz.
Tarih: 7 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil