WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

kurulum hatasi

(4 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce myro tarafından başlatıldı
  • myro tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. merhaba ben yeniden kurulum yapiyorum.. son turkce surumu yukledim.. web ara yuzunden kuruluma basladim ancak wp-config.php dosyasinin olusturmak icin buraya tiklayin diyor tikladigim zaman sooyle bir uyari geliyor:
    Uzgunuz, bu dizine yazılamıyor. WordPress dizinin izinlerini degistirin veya wp-config.php dosyasini elle olusturun.

Bende elle olusturdum ve sisteme yukledim ama bu seferde web arayuzu kurulum sayafasinda bir degisklik olmuyor.. wp-config-sample.php dosyasini sildim denedim yine degisen bir sey yok bu boktadan sonra kurulumu nasil yapacagim??

Not: veri tabaninin olusturup wp-config.php dosyasinda gerekli yerlere yazmistim gereken bilgileri..

yadan wordpress dizininin izinlerini nasil degistiririm?

1 yıl önce #
  2. neyse yorulmayin arkadaslar manuel olarak hallettim..

1 yıl önce #
  3. myro lütfen lütfen lütfen.. hataya rastlayınca bir bak önce denemeler yap baktım gerçekden tam bir saattir yapamıyorsan ve sürekli farklı şeyler denedikden sonra hata alıyorsan gel.. hemen mesaj yazıyorsun gibi geliyor bana bi dene önce bi bak bi araştır tamam ;)

hadi bak böyle dedik diye küsme seviyoruz yine seni :)

saygılar

1 yıl önce #
  4. eyvallah bende sizi seviyorum.. haksizda sayilmazsin.. ama sisteme yeni oldugumdan telaslaniyorum hemen ..

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.