WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Yönetim panelinde sorun

(9 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce reff tarafından başlatıldı
  • reff tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. reff
    Üye

http://img252.imageshack.us/my.php?image=43552729qt8.jpg

http://img174.imageshack.us/my.php?image=45335702bz7.jpg

Bu 2 sorunuma çare bulabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Yönetici notu: Mesajlarınız ve konu başlıklarınız tamamı büyük harfli olmasın, Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun; forum kurallarını okuyun. Başlık ve mesaj düzenlendi. [Hasan]

1 yıl önce #
  2. ikinci sorunu bilemiyorum ama ilki için profilinde metin editöründe görsel işaretli olduğundan emin ol. sanırım onunla ilgili

1 yıl önce #
  3. reff
    Üye

dediğini yaptım ama olmadı yinede saol acaba temadaki dosyalarla mı ilgili yoksa wp-admin klasörü içindeki dosyalarla mı ilgili? çünkü tema dosyalarını değiştirdim elle ama wp-admin klasöründeki dosyaları değiştirmedim..

1 yıl önce #
  4. wp-includes dizininde js klasörü var, onun tamamen yüklendiğinden emin misiniz? Belki dosyaları yüklerken sorun olmuştur. Görsel editördeki sorun ondan kaynaklanıyor olabilir.

Diğer sorunun çözümünü şimdilik bilmiyorum.

1 yıl önce #
  5. reff
    Üye

ilk sorunumu hallettim ancak 2. si için hala yardımlarınızı bekliyorum saygılar. yardım için teşekkürler arkadaşlar.

1 yıl önce #
  6. İlk sorununuzu nasıl hallettiniz?

1 yıl önce #
  7. reff
    Üye

dosyaları yeniden upload ettim.. ama 2.sini halledemiyom sanırım database le ilgili olabilir.

1 yıl önce #
  8. Sorununuzun veri tabanınız ile ilişkisi yok. İsterseniz önce /wp-includes/js/ dizininin içeriğinin tam olduğundan emin olun. Bunun için dizini ftp aracılığı ile silip yeniden yüklemeyi düşünebilirsiniz. Sonra kullandığınız tarayıcının (Internet Explorer, FireFox vs.) ön belleğini temizleyin, ardından CTRL+R (FireFox için CTRL+SHIFT+R) tuş kombinasyonu ile sayfayı yenileyin ve takılmaya neden olan işlemi gerçekleştirmeyi deneyin.

Eğer sorun giderilmezse tarayıcınızı değiştirin ve tekrar deneyin.

Kolay gelsin.

1 yıl önce #
  9. reff
    Üye

dediğini yapım bu sefer ilk sorun tekrar ortaya çıktı heralde en baştan upload etcem gene:D

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.