Beyler Varsayılan ( Default ) Tema Kullanıyorum Bi Kaç Haber Ekledim Ve Sağ Menü Yani Çıkış Yap Kayıt Ol Kategoriler Vs Kısmı Alta İndi Gene Sağda Ama Çok Alta İndi Son Haberin Altına Ve Altta Bi Kaç Resim Kayması Oldu Neden Olur Sizce ?
WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular
Sağ Menü Alta İndi
(9 posts)-
Yönetici notu: Lütfen Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun, forum kurallarını okuyun. [Hasan]Tarih: 1 yıl #
-
Güzel temalar var onlardan birini indir :P Widget kullarak onları duzenleme şansına da sahip olabiliyorsun her temayı degil ama en azından bazılarını ... Tema konusunda sıkıntı cekilmez sanırım oldukca fazla kaynak site var .. O sitelerden birini bulabilirsiniz .. Gerci Wordpress in tema kaynaklarıda oldukca guzel .. mesela ben adsense1.0 temasını kullanıyorum hem google reklamlarından gelir elde ediyorum hemde cok cok zor bir düzenleme yapmama gerek kalmadı ...
Allah razı olsun WordPress den ... Sistem süper ... Özellikle sayfa uzantılarının html yapılabiliyor olmasından dolayı oldukca memnunum ...Google Html leri daha kolay indexliyor. ..
Tarih: 1 yıl # -
KArdeşim Peki De Ben Tema Değişmek İstemiyorum Bu Temam Güzel ? Bunda Bu Sorunu Nasıl Hallederim ?
Sitem: cizbizforum.com/word << umarım sorun olmaz :( görmesi gerekiliyorsa diye
resimlerin boyutunun büyük olmasından olabilir
>img src=\\"http://img515.imageshack.us/img515/359/30846178dy0.jpg\\" title=\\"ImageShack\\" alt=\\"ImageShack\\" border=\\"0\\" height=\\"450\\" width=\\"650\\" / <height ve width burda resmin genişlik yükseklik durumu.. temanıza yada kafanıza göre bir değer verebilirsiniz..
Not : sondaki ve baştaki okların yönünü değiştirmeyi unutmayın
temayı kendi istediğinize göre düzenlerken birkaç satırı yoketmişsiniz. defaultu tekrar yükleyin sorun düzelecektir.
bendede benzer sorun var search dosyasinda her sey normal olmasina ragmen arama yaptirinca sag taraf ucuyor.. bakabilirisniz..
Temanın CSS dosyasında yapılan oynamalardan da kaynaklanmış olabilir. Temayı yeniden indirip CSS dosyasını değiştirerek deneyin.
Şöyle analatayım, bazen temanı değiştirirken bazı kodları siliyoruz, ama silinen kodun kapatılması unutuluyor. Mesela < div>le başlayan kodların </ div> kapatımları var. Bunlara dikkat etmek gerek. Eğer yanlışlıqla temada fazladan "< div>" kodu bulunuyorsa, sidebarın kaymasına sebep olabilir.
bende bir çok temada aynı sorunu gördüm bunun hakkında bilgilendirici bir kaynak cok az ve bir cok temada bu tarz şeyler oluyor.
Tarih: 1 yıl #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
çözülmemiş