Widget kullanmadan kod silerek nasıl "Sayfalar" başlığını kaldırabiliriz?, nerden ne yapıyoruz?
Saygılar
Widget kullanmadan kod silerek nasıl "Sayfalar" başlığını kaldırabiliriz?, nerden ne yapıyoruz?
Saygılar
kardes hangi temayı kullanıyorsun aslında ben acemiyim belki her temada değişmiyordur ama tema dosyanı bi yere yukleyip verirsen anlatırım sana.. yada temayı indirdiğin link verirsen..
Temamdaki pages kodu şöyledir:
<li ><h2 >Modül Başlığı</h2 ></li ><li ><?php wp_list_pages('exclude=1,2,3'); ?></li >
"Sayfalar" yazısı tam olarak:
<li ></li >
arasında çıkıyor, yani modül başlığı ile sayfa isimleri arasında.
wp-includes/widgets.php dosyasından şüpheleniyorum.
abi bu beni aşar.. eğer temanın download linkini verseydin belki yardım edebilirdim.. cunku bende yeniyim.. ama benim temamda cok farkliydi ben kodları millete sora sora sağdan sola soldan kaydıra kaydıra bişeyler yapmaya çalıştım.. ben kaldırmak isteiğim bölüme
<?/* kaldırmak istenen bölüm */?>
uygulamasını yaptım ve pasifize oldu sonuç verdi..
Temadan kaynaklanmıyor büyük ihtimal.
kardes ben bir yolunu bilmiyorum diyeyim o zaman ama dedigimi yaparsanda oluyor ben denedim oldu..
<li ><h2 >Modül Başlığı</h2 ></li > -> başlığı göstermek için.
<li ><?php wp_list_pages('exclude=1,2,3'); ?></li > -> Sayfaları göstermek için, 1,2,3 no'lu sayfalar hariç.
sanırım "<li ><h2 >Modül Başlığı</h2 ></li >" sildinizmi tamam.
yani "<li ><h2 >Pages>></h2 ></li >" veya "<li ><h2 >Sayfalar>></h2 ></li >" kısmını sildinizmi "Sayfalar" başlığı sitenizde gözükmeyecektir.
Hayır malesef söylediğiniz gibi değil. Ben problemin sebebini buldum ve çözdüm :)
<?php wp_list_pages('exclude=1,2,3'); ?>
Kullanıyorum, arkadaşın da dediği gibi gösterilmesini istemediğim sayfalar var. Eğer ben normal kod kullanırsam:
<?php wp_list_pages('title_li=<h2>Sayfalar</h2>' ); ?>
Ve sayfalar yazan yere modül başlığımı yazarsam sorun çözülüyor, yani modül başlığım kodun üstünde değil bizatihi içinde çıkıyor.
title_li= komutunu kullandığım koda eklemem gerekiyordu bunuda şöyle yaptım. Rakamların bitiminde, yani:
1,2,3&title_li=<h2>Modül Başlığı</h2>
Olarak değiştirip, normal h2 modül başlığımı sildim ve mesele çözüldü.
Teşekkür ederim xafer
Rica ederim xafer
:)
Bununla iki etti hadi hayırlısı :)
Selamlar
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.