WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

wordpress 2,2 de yazı editörü sorunu

(9 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce seyrusefer tarafından başlatıldı
  • seyrusefer tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş
  1. wordpress in 2,2. sürümünü kurdum. Yazı editörü dışında herşey güzel. nedense yazı editörü yok. profil kısmında ki seçenek te işaretli. hatta bunun için gerekli olan eklenti de aktif ama yok. sadece görsel ve kod sekmesi var. düzen menüsü yok. neden olmuş olabilir acaba? yardımcı olabilir misiniz?

yüklediğim eklenti.

yine bu sayfada bir de TinyMCE diye bir eklenti var onu nasıl kurabilirim acaba. Bilinen eklenti yükleme yöntemi işe yaramadı.

1 yıl önce #
  2. aynı sorun bende de var, wp 2.2 geliştirdiler ama bi türlü şu sorunu haledemediler :(

1 yıl önce #
  3. Ftp'de wp-includes\js\tinymce içindeki bütün elementlerin yüklü olduğundan emin olun. Yazı editoru ile ilgili kısım burası. FTP'ye eğer bu dosyalar eksik yüklendiyse doğal olarak editor çıkmayacaktır.

1 yıl önce #
  4. yok olmuyor. wp yi yeniden sil baştan kurdum. yeniden yükledim ama olmadı. yine yaz kısmında düzen menüsü gözükmüyor. bir ara yazı yazdığım kısım da sağa doğru bir kayma vardı bu düzelmiş ama menü malesef yok.

1 yıl önce #
  5. Profildeki zengein metin editörünün seçili olduğundan eminsiniz değil mi?

1 yıl önce #
  6. Düzenleme arayüzü için kullandığınız eklentiyi (Advanced editing for WordPress 2.0) deaktive ettiğinizde sorun devam ediyor mu?

1 yıl önce #
  7. rofildeki zengein metin editörünün seçili olduğundan eminsiniz değil mi?

evet seçili

Düzenleme arayüzü için kullandığınız eklentiyi (Advanced editing for WordPress 2.0) deaktive ettiğinizde sorun devam ediyor mu?

evet devam ediyor.

iki kez sildim ve kurdum değişen bir şey olmadı. düzen menüsü yok. sadece kod menüsü var. bir önceki sürümü yeniden kurdum. hiç bir sorun yok gayet güzel çalışıyor. yeni sürümdeki bu sorun neden oluyor anlayamadım.

1 yıl önce #
  8. arkadaşlar, yukarıda belirtdiğim gibi, bende de aynı sorun vardı. ama hamd olsun sorun çözüldü. FTP-den wp-content bölmesi haric tüm faylları sildim ve yeniden yükledim, sorunum düzeldi. Sizlere de aynısını tavsiye ediyorum. Bi de yeni sürüme uyum sağlamayan pluginlerin de etkisi olabilir. Deneyin, inşallah düzelir. Başarılar...

1 yıl önce #
  9. Ben de güncellemeyi bu şekilde yaptım. Yani eski dosyaların üzerine kurmadım yeni sürümü. Eskilerini silip yeniden kurdum. Ama olmadı. Kaç kez denedim. Hep aynı sorun devam etti. Güncellemekten vazgeçtim. sitem şu an çok iyi durumda. Yeniden uğraşabileceğimi sanmıyorum.

Eklenti olarak gelişmiş yazı editörünü pasif yapıyorum yine olmuyor. Yani sorun başka bir şey ama anlamadım.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.