WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

"pluggable.php" satır: 367-368-329

(2 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce dddreammm tarafından başlatıldı
  • tiryaki tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. dddreammm
    Üye

wordpress'i yükselttikten sonra admin paneline girmek istediğimde alttaki uyarıyı alıyorum ve türkçe karakter sorunu oluştu. yardım ederseniz sevinirim blogum hizmet dışı bu kötü bi şi günlüğümü geri istiyorum : ::::::::::::::(

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/kahvemol/public_html/wp-includes/capabilities.php on line 31

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kahvemol/public_html/wp-includes/capabilities.php:31) in /home/kahvemol/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 367

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kahvemol/public_html/wp-includes/capabilities.php:31) in /home/kahvemol/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 368

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kahvemol/public_html/wp-includes/capabilities.php:31) in /home/kahvemol/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 329

1 yıl önce #
  2. Hangi sürümden, kaç'a yükselttiniz?
    bu arkadaş yükseltme ile ilgili problemler yaşamış, belki faydanıza

Pluggable.php hatası, kullanılan eklentilerden biri (veya daha fazla) yükselttiğiniz wordpress sürümü ile uyumlu olmamasından kaynaklanıyor olabilir. bütün eklentileri kapatın (deaktif edin) ve tek tek aktif edin. Eğer pluggable.php hata veriyor ise
    az önce aktif ettiğiniz eklentinin uyumlu olmaması. Aynı adımlarla yine devam edip kontrol edin diğer eklentileri.

Eklenti yazarını bu uyumsuzluk durumundan haberdar edebilirsiniz ki oda eklentiyi güncelleştirmek için çareler arar veya kendisi bunu biliyordur belki. Çare tespit edilen eklentileri deaktif etmek ve zaman: eklentinin yeni sürümünü beklemek veya beklemek istemiyorsanız başka benzer bir eklenti bulmak.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.