arkadaşlar bütün forumu aradım destek sitesine baktım googlede aradım ama maalesef istediğimi bulamadım..
siteme mp3 dosyaları yükleyeceğim ve marşlar diye bir şayfa açacağım orada bir müzik çalar olacak ve hangisini dinlemek isterse müzik çalardan seçecek yada o müzik çalarda winamtaki gibi birden fazla mp3ü koyacak sırayla dinleyecek..
aynen şuaradaki gibi .. hatta bunun aynısı bile olabilir ama dmry anlatmamış kurulumu felan..
WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler
audio player müzik çalar
(17 mesaj(lar))-
Tarih: 1 yıl #
-
Sanırım DMRY'nin sitesindeki bir eklenti değil, ki kurulumunu anlatsın?
Kendi sitemde kullanmaktayım.Bir flash obje kullanılmış. BOX.net'e bağlıdır. BOX'a veya "Make your own box.net widget" tıklayarak kendine bir hesap açabiliyorsun. Hesap açtıktan sonra mp3 dosyalarını ekliyorsun. Flash objenin boyutunu seçebiliyorsun ve kodunu kopyalayıp sitenin hangi yerine koymak istiyorsan gereken dosya.php açıp kodunu yapıştırıyorsun. Senin yapman gereken kodu yazdığın sayfaya kopyalamak. Hepsi bu.
Dosyaları aslında kendi websitenin server'ına yüklemiyorsun, Box 'ta açtığın hesaba yüklüyorsun mp3'leri. Bu da pozitif, çünkü kota 'dan tasarruf :)
Tarih: 1 yıl # -
Şu yazıya da bakabilirsiniz bu konuda:
http://www.h-yaman.com/boxnet-ile-sitenize-mp3-oynatici-ekleyinTarih: 1 yıl # -
tiryaki ve hasan ikinizede teşekkür ederim hemen deneyeceğim.. valla sistem çok güzel ya dunde 250 kadar foto yukledim steye ondada facebook kullandım sagolsun hakkı hocada anlatmış ordan kota tasarrufu şimdi şarkıdanda kazanırsak degmen keyfime :))
Arkadaş Hakkı hoca değil ama, Hamdi. :)
yok ona demedim hasan bey hakkıceylan hocadan dun facebook dan fotolog yapma işini kaptımda onu kastetmiştim.. bu arada hasan bey verdiğiniz linkteki uygulamaları yaptım sonuç verdi.. çok teşekkürler..
Pardon, yanlış anlamışım; sorununuzun çözüldüğüne sevindim. :)
eyvallah myro, tebrikler ! :) keyfine kimsenin birsey diyecegi yok, hayirli kullanmalar :)
az önce baktim, güzel olmus !
Evet Hamdi'nin anlattığı gibi yapabilirsiniz. Bir eklenti değil. Altı üstü Box.Netten;)
halletim zaten teşekkürler
selam arkadaşlar bende kurdum mp3 çalıyor ama wma müziklerini açamıyor
acaba wma çalan bir eklenti var mı? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürlerTarih: 9 ay # -
teşekkürler dostum
Tarih: 9 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
Çözülmüş