WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Blog Analizi

www.haberbjk.com

(19 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce myro tarafından başlatıldı
  • myro tarafından son cevap
  1. Değerli arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba diyorum.. bundan 8 gün önce yeterli teknik bilgim olmadığı için host ve domain alıp sadece bir forum sitesi kurmayı düşünüyordum.. o gun googlede gezerken wp ile yapılmış bir site gördüm.. biraz araştırınca o site beni buraya yönlendirdi.. sonra forum kurallarını okumadan daldım bu nedir acil başlığıyla.. hasan bey önce uyardı sonra şutladı beni :))
    Aynı gün bu üyeliğimi aldım.. ve kurallara uymaya riayet ettim elimden geldiğince..
    Eylultoprak in gaz vermesiyle hemen turhost tan hostu ve domaini aldim.. bilgim azda olsa merakımla hallederim dedim ve forumdaki arkadaşların yardımcı oluşlarını görüncede hadi koyul işe dedim.. dogru bolumlerde dogru konu başlıklarını açarak iterek kakarak googlede arayarak, 8 gun gibi kısa bir surede sitemi bu hale getirdim..
    tema konusunda araştırma yaparken hakkı hocamın temasını buldum az_pismis_sb yi.. sonra temanın genel görünümünde bir takım değişikliklere gittim.. bazı bolumlere komple kaldırdım bazılarını sağ tarafa bazılarınıda sol bölüme aldım.. karman çorman ettim yani.. sonra sıra geldi eklentilere.. yafu eklentide neydiki? heh derken imdadima yine eylultoprak,hasan,heytbecom,tiryaki ve bir çok arkadaş yetişti..
    vira bismillah dedik sayfa sayaçla başladık arkasından geldide geldi şuda olsun buda olsun derken müzik çalardan fotobook a kadar hepsini halettim sizlerin yardımıyla.. şu an için sitemin herhangi bir eklentiye ihtiyacı yoktur.. ama eger zaman içinde olursada forumun ve destek sitelerinin yeterli olduğu kanaatindeyim.. unutmadan eklentileri türkçeleştiren hakkı ceylan dmry yakuber ve ismini sayamadığım arkadaşlarada defaatça teşekkürler..
    temamda ufak bir sorun var açılışta onuda öğrenir öğrenmez halledeceğim..

Sitemiz artık yayına hazırdır.. içerik komple bitti geriye sadece yazılarımızı eklemek kaldı.. ben sitemi haber portalı olarak kullanacağım için haber ajanslarıylada görüşmelerimi tamamladım.. haberler geldikçe bende siteye geçeceğim..
    siteyle alakalı görüş ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
    Yaşasın Wordpress-tr

Hepinize bol Güneşli Günler

Ahaa! sitemi nereede uff pardon ahada buradaaa haberbjk.com

1 yıl önce #
  2. sadece :) (güLümsüyorum)

hadi yürü myro serdar :)

hasan bey önce uyardı sonra şutladı beni :))

buna bittim :)

birde ben sana gaz vermedim ki sende ki wordpress gücünü ortaya çıkardım :)

1 yıl önce #
  3. ehee teşekkürler.. ver coşkuyu ver coşkuyu :) nasıl beğendinmi peki?

1 yıl önce #
  4. evet. şuan için güzel ama ben böyle daha caflı şeyleri seviyorum.. ama isme falan uymuş tema güzel yani içerikleri görmek lazım birde tabi. bu arada arama kutusunda ara butonu'nu göremedim yoksa normalde de mi yokdu bu..

neyse güzel olmuş güzel ellerine sağlık.. bu arada admin | 2 yorum var yazan yerde adminin adını profilden değiştir güzel bir şey yap ne öyle admin yazmış felan falan nokta nokta.. saygılar.

1 yıl önce #
  5. tmm değiştiriyorum.. ha birde zaten search sorunlu hem ara butonu yok hemde arama yaptırınca sag bölüm uçuyor ama şimdilik idare etcez hakkıceylan hocaya not bıraktım yapıpda donerse bende guncellerim..

1 yıl önce #
  6. Görüntü çok iyi olmuş, renkler uyumlu. Birkaç yerde türkçeleştirme yapılması gerek biraz daha. Takibe aldım beslemeyi; Feedburner kullanılabilir burada.
    Ayrıca alan adını iyi bulmuşsun. Blog mantığıyla da uyumlu, akılda kalıcı...
    Kolay gele...

1 yıl önce #
  7. :)

0'dan başlayıp bir haftadan biraz uzunca bir zamanda buraya getirdiğiniz düşünülürse, şaşırtıcı derecede iyi :) Tebrikler.

1 yıl önce #
  8. evet forumu sıkı takip eden eylultoprak ilk gunumu bilir ehe hani ne derler "elime doğdun sen benim" yani wpde dunyaya geldiğim gunu bilir eylultoprak.. teşekkür ederim herbişey için :)

1 yıl önce #
  9. TuRKo
    Üye

çok güzel bir site olmuş elinize sağlık

1 yıl önce #
  10. Teşekkür ederim Teşriflerinizi bekleriz siteye :)

1 yıl önce #
  11. erhan
    Üye

kardeş bende gsliyim. :D:D:D bunun aynısını galatasaray içinde yapabilirmiyim. :D:D:D ama sarı kırmızı olacak. çok güzel olmuş.

1 yıl önce #
  12. ehe bilmiyorum valla emek serfedince forumu ve googleyi iyi araştırınca bişeyler oluyor. ben tum temalara baktım sanki vardı bi tane sarı kırmızı tema.

araştır araştır

1 yıl önce #
  13. TuRKo
    Üye

Ben bulamadım sarı kırmızı.

1 yıl önce #
  14. Degişik bir tanıtım :) ama site güzel olmuş başarılar umarım hedefledigin kitleye ulaşırsın...

1 yıl önce #
  15. Teşekkür ederim bakalım artık. Ben çalışmamı yapıyorum gerisi milletin beğenisyle alakalı.

1 yıl önce #
  16. TuRKo
    Üye

ben beceremeyeceğim banada galatasarayınkini yapsana.

1 yıl önce #
  17. sen bi domaini hostu al yardım ederim. böyle kuru kuruya olmuyor. Hem forumun yardım meleği eylultoprak ta gsliydi. :)

Bu ardaa eylulutoprak senin sitende sorunmu var uyede olamiyorum yorumda ekleyemiyorum.

1 yıl önce #
  18. valla haberim yok en son kayıt olup yorum eklemişlerdi. bir daha dener misin?

ben gsli değilim. o zaman öyle laf olsun diye söylemişdim.

TuRKo myro katılıyorum konu hakkında.

1 yıl önce #
  19. denedim yine olmadı.. belkide sorun bendedir.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.