WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Aldığım yedeği Dreamhosta kurmak

(7 posts)
  • 11 ay önce eRay tarafından başlatıldı
  • eRay tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

1. Ben daha önce kullandığım hosttan dreamhost'a taşındım.Yedeği dreamhosttaki hesabıma kurduğumda Türkçe karakter hataları veriyor.Ayrıca admin olarak giriş yaptığımda You do not have sufficient permissions to access this page. diye bir hata veriyor. ve ondan sonra her sayfanın tepesinde Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/.puddytat/siteadı/www.siteadı.net/wp-includes/capabilities.php on line 31 hatasını veriyor.

Eski sistemde wordpress 2.1.3 kuruluydu.Bunu halletmenin bir yolu varmıdır yoksa herşeye baştanmı başlayamalıyım ? Şimdiden sağolun.

Yönetici Notu: Forumda illegal içerik barındıran sitelere link verilmesine, amacı ne olursa olsun, karşıyız. Kötü niyetli olmadığınızı düşünerek sadece linki uzaklaştırıyorum. [ali]

Tarih: 11 ay #
  2. Wp_users sorgusunu yapmayınca hâlloldu ancak türkçe karakter hatası devam ediyor arkadaşlar bunun bir yolu yokmu ? Yedeği alırkenmi hata yaptım acaba ?

3. Veritabanında karakter karşılaştırma değerlerinde sorun var galiba.

4. Varsa bile yedeği baştan alıp düzeltebilirmiyim ? Veya türkçe karakterlerle nasıl yedek alıcam ? Bir ara GfxDizayn anlatımını yapmıştı ancak dosyayı silmiş :(

5. dream host kabuslarım olmustur bir zamanlar şükür kurtulduk.Siz de çözersiniz umarım sorununuzu

6. sql'den hataları tek tek düzelttim ama şimdide firefox'da türkçe karakterler çıkarken ie7'de çıkmıyor :( .Wordpress 2.2 TR kullanıyorum :(

7. Onuda hallettim :)..Konuyu çözüldü işaretliyorum.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.