WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Kurulum Yaparken Hata Alıyorum

(7 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce burakadam tarafından başlatıldı
  • topakli tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. burakadam
    Üye

Merhaba arkadaşlar, phpmyadmin kurulumunu yaptıktan sonra

"Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 393216 bytes) in C:\wamp\www\wordpress\wp-admin\upgrade-schema.php on line 106" gibi bir hatayla karşılaşıyorum, nedeni nedir acaba bir fikri olan var mı?

esenlikle...

1 yıl önce #
  2. Merhaba aynı sorunla wp ye başladığımda bende karşılaşmıştım. veritabanını oluşturup ayarları değiştinmi? wp-config.php dosyasını oluşturuyorsun oradan.. benim az bilgim bu kadar kusura bakma.

1 yıl önce #
  3. php ini dosyasının içinde ki memory size diye bir şey olması lazım onu yükselt forumda php.ini diye aratırsan daha geniş açıklama bulursun

1 yıl önce #
  4. burakadam
    Üye

yok maalesef beceremedim

1 yıl önce #
  5. topakli
    Üye

php ini dosyasının içinde ki memory size diye bir şey olması lazım onu yükselt forumda php.ini diye aratırsan daha geniş açıklama bulursun

diyorsunuzda ben 128m yaptım yinede düzelmedi...bikaç kezde bilgisayarı açıp kapadım yine olmdı... yardımlarınızı bekliyorum....

1 yıl önce #
  6. sorununuz aynımıdır?

1 yıl önce #
  7. topakli
    Üye

Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 393216 bytes) in C:\web\wordpress\wp-admin\upgrade-schema.php on line 106

ewet aynı
    32M,100M,128M diğer tanımlamalar bi kaç kez bilgisayar resetleme ama olmuyor.(localhost)Not ingilizce sürümde aynı

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.